Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lauryn Hill pszichiátrián?

Fugees - Lauryn Hill pszichiátrián?

A Fugees énekesnőjének kiszámíthatatlan viselkedése már évek óta kísérti a ’90-es években még aktív formáció rajongóit és annak két férfitagját. Ilyen körülmények között aligha fognak újjáalakulni, pedig a tagok olyannyira komolyan gondolták a dolgot, hogy néhány ötletüket fel is vették a stúdióban, csak aztán Lauryn miatt mégsem lett belőle semmi.

A Fugees újjáalakulásának sztorija nyúlós, mint a rétestészta. A trió három tagja régóta szólózik - színpadon vagy mozivásznon. Az együttes tagjai az 1996-os „The Score” című, sokak szerint a hip-hop és a rap világában egyenesen mérföldkőnek számító lemezük megjelenésének tizedik évfordulójára ki akartak adni egy ünnepi lemezt. Ebből a tervből csupán egy kislemez realizálódott 2005-ben, „Take It Easy” címmel. Azóta semmi. Csak Pras és Wyclef mondogat oda az énekesnőnek.

Fugees - Lauryn Hill pszichiátrián?

Pras Michel egy júliusi interjúban méltatlankodott az énekesnő magatartásával kapcsolatban. Azt állította, hogy az ünnepi lemezhez hihetetlen anyagokat rögzítettek a stúdióban, de hiába. Merthogy Pras szerint a Fugees - finoman fogalmazva - halott, hiszen annak ellenére, hogy ő és Wyclef egy véleményen vannak, Lauryn Hillel képtelenek közös nevezőre jutni. Hill kizárólag a maga önkereső-spirituális útját járja. Ebből pedig a két rappernek már nagyon elege van. Pras akkor még azt is hozzátette, hogy Lauryn Hill csodálatos ajándékkal van megáldva és rengeteget tudna adni másoknak, de ehelyett csak hülyeségeire van rákattanva. A rapper pedig, akinek szólókarrierje nem ívelt olyan magasra, mint társaié, hiába rajong Lauryn Hill tehetségéért, furcsa viselkedését nem tudja figyelmen kívül hagyni. (Mindez azután történt, hogy Lauryn Hillt kifütyülték egyik koncertjéről júliusban, mert túl sokat késett és olyan részeg volt, hogy alig állt a lábán.)

Fugees - Lauryn Hill pszichiátrián?

A napokban Wyclef Jean is megmondta a magáét: „Lauryn Hillnek fel kéne keresnie egy pszichiátert! Úgy gondolom, csak isteni csoda folytán változhat meg, mert már annyira messze jár.”

Azt, hogy Lauryn Hillnek pontosan mi jár a fejében, talán sosem tudjuk meg. Szerencsére nem áll pszichiátriai kezelés alatt, az viszont jó lenne, ha rátalálna arra, amit keres, mert akkor végre történne valami. És nem őrülnénk bele abba, hogy ezredszer halljuk tőlük a „Killing Me Softly”-t.

2007. 09. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2007. 09. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Lauryn Hill pszichiátrián? cikk képei
Fugees - Lauryn Hill pszichiátrián?Fugees - Lauryn Hill pszichiátrián?Fugees - Lauryn Hill pszichiátrián?Fugees - Lauryn Hill pszichiátrián?