Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bűncselekménnyel gyanúsítják Mariah Carey-t

Mariah Carey - Bűncselekménnyel gyanúsítják Mariah Carey-t

Éppen túljutott élete legkomolyabb válságán és visszatért a showbiznisz krémjébe, amikor újra gyülekezni kezdenek a sötét felhők Mariah Carey felett. Az énekesnőt ugyanis sikkasztással gyanúsítja a menedzsere, aki azt állítja, a sztár kisemmizte.

Az új évezred első éveiben az egész világ Mariah Carey-ért aggódott: az énekesnő csak árnyéka volt régi önmagának, magánéleti és szakmai kudarcai miatt súlyos depresszóba esett és az öngyilkossággal is megpróbálkozott. Ezekben a nehéz időkben a családján és néhány jóbarátján kívül egyvalaki állt mindig mellette: a menedzsere, Jerry Blair.

Az Ő emberfeletti munkája is kellett ahhoz, hogy Mariah 2005-ben az Emancipation Of Mimi-vel talpra álljon - és persze újra dollármilliókat keressen. Csakhogy a férfi azt állítja, hogy az énekesnő az érvényben lévő szerződésüket megszegve egyetlen centet sem fizetett neki az album bevételeiből.

Jerry Blair ráadásul nemcsak az Emancipation Of Mimi-ből befolyó összeg egy részére jogosult, hiszen Mariah Carey évek óta nem rendezte vele korábbi tartozásait sem. A férfinél ezzel betelt a pohár: pert indított, úgyhogy Mariah Carey-re újra nehéz hónapok várnak.

Juhász Gergely

2007. 09. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 09. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 09. 10. 16:53
Kissé botrányos egy csaj,de helyes!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Bűncselekménnyel gyanúsítják Mariah Carey-t cikk képei
Mariah Carey - Bűncselekménnyel gyanúsítják Mariah Carey-tMariah Carey - Bűncselekménnyel gyanúsítják Mariah Carey-tMariah Carey - Bűncselekménnyel gyanúsítják Mariah Carey-tMariah Carey - Bűncselekménnyel gyanúsítják Mariah Carey-t