Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Eros Ramazzotti és Ricky Martin egyedi duettje

Eros Ramazzotti - Eros Ramazzotti és Ricky Martin egyedi duettje

Olyanra már volt péklda, hogy férfi és nő énekel egy slágert, olyanra viszont még nem, hogy két férfi. Aggodalomra semmi ok, két világsztár nem mindennapi daláról illetve duettjéről van szó. A női szíveket rabul ejtő, elbűvölő hangú olasz szupersztár, Eros Ramazzotti és a latin pop zene királya, Ricky Martin nagy meglepetéssel készülnek.

Közös, Non Siamo Soli /Nem vagyunk egyedül/ című daluk szeptember 21-től lesz hallható a rádiókban világszerte. Eros Ramazzotti Claudio Guidetti-vel közösen szerezte a dalt, akivel hosszú esztendők óta dolgozik közösen. A dalt a Grammy-díjra jelölt Sebastian Krys és Tommy Torres producelte, akik már számos latin művész dalánál működtek közre.
Sokakban felmerülhet a kérdés: miért éppen Ricky Martin? Miközben Eros komponálta a dalt, rögtön érezte a latin temperamentumot, hangulatot és úgy gondolta, Ricky Martin lenne az az énekes, akivel a legszívesebben előadná a dalt. A puerto rico-i sztár azt nyilatkozta, hogy álma vált valóra ezzel a felkéréssel, hiszen már régóta szeretett volna közösen énekelni Eros Ramazzotti-val. A két énekes évek óta rajongója egymás zenéjének és számos alkalommal találkoztak már világturnék és promóciós utak alkalmával szerte a világon.

Eros Ramazzotti - Eros Ramazzotti és Ricky Martin egyedi duettje

A dalt spanyol /„No Estamos Solos” /és olasz /“Non Siamo Soli”/ verzióban is felénekelte a két világsztár, melyet tavaly júliusban vettek fel Milánóban, Ricky Martin európai turnéját félbeszakítva. Eros Ramazzotti és Ricky Martin a napokban forgatja a dal videoklipjét, mely szeptember végére várható. A klipet Wayne Isham rendező rendezte, aki készített már klipet Bon Jovinak, Michael Jacksonnak, a The Rolling Stones-nak, a Metallica-nak, a Backstreet Boys-nak és két Ricky Martin sláger klipje is az ő nevéhez fűződik: “Livin’ La Vida Loca” , “She Bangs”.

A dal Eros Ramazzotti október végén megjelenő Greatest Hits albumán lesz hallható. Az albumon a vadonatúj dalok mellett számos régiebbi slágerrel találkozhatunk újra, melyeken a világ legjobb producerei, zeneszerzői, remixerei, művészei és együttesei működtek közre.

Jónap Tamás

2007. 09. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 09. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Evus 2007. 11. 24. 17:17
Imádom Eros Ramazzottit és a cikk fantasztikus és nekem tetszik!!!! :)
Vendég 2008. 01. 02. 15:15
Nagyon Jó ez a szám! Olyan fülbe mász dallama van...(L) Ennyi !!!!!!
Vendég 2008. 02. 07. 12:01
Nagyon de nagyon imádom EROOS RAMAZOTTIT!!!!!!!! Egész nap csak a számát hallgatom!!
Vendég 2008. 03. 25. 21:04
Nagyon jó ez a szám, habár olasz párti vagyok, imádom az olaszokat, nekem a spanyol változat tetszik jobban ;) Jó a cikk is :D

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Eros Ramazzotti és Ricky Martin egyedi duettje cikk képei
Eros Ramazzotti - Eros Ramazzotti és Ricky Martin egyedi duettjeEros Ramazzotti - Eros Ramazzotti és Ricky Martin egyedi duettje