Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Radiohead filmzenét készít

Radiohead - A Radiohead filmzenét készít

Pontosabban a Radiohead egyik gitárosa, Jonny Greenwood készít filmzenét, mégpedig a provokatív, keserédes drámákat jegyző Paul Thomas Anderson legújabb alkotása számára. A filmrendező olyan munkákat mondhat magáénak, mint a „Boogie Nights” vagy a „Magnólia”, melyekért Oscar-díjra is jelölték.

Jonny Greenwood készíti Anderson „There Will Be Blood” (Vér fog folyni) című filmjének zenéjét. Anderson Radiohead iránti rajongása közismert, az együttes pedig tiszteletét tette a „Punch-Drunk Love” (Kótyagos szerelem) című filmjének 2002-es, zártkörű vetítésén Los Angeles-ben.

A „There Will Be Blood” a családról, a kapzsiságról, a vallásról és az olajról szól, a történet pedig a századfordulós Texas egyik talajkutatója köré fonódik, akit Daniel Day-Lewis alakít. Az új film december 26-án jelenik meg az Egyesült Államokban. Csak reménykedni tudunk abban, hogy nálunk is vetíteni fogják.

2007. 09. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2007. 09. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Radiohead filmzenét készít cikk képei
Radiohead - A Radiohead filmzenét készítRadiohead - A Radiohead filmzenét készítRadiohead - A Radiohead filmzenét készítRadiohead - A Radiohead filmzenét készítRadiohead - A Radiohead filmzenét készít