Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Madonnát és Britney-t terroristafenyegetés érte

Madonna - Madonnát és Britney-t terroristafenyegetés érte

A külföldi oldalak tele vannak azzal a hírrel, hogy Madonnát és Britney-t terroristafenyegetés érte. Az nem újdonság, hogy vannak, akik úgy gondolják, hogy a két popcsillag “sátáni kultúra” terjesztője, de most akadt olyan is, aki szerint ezt csak fővesztés terhe mellett folytathatják a delikvensek. A fenyegetésnek ezúttal nem egy őrült rajongó adott hangot, hanem a palesztin Népi Ellenállási Bizottság rangidős vezetője és szóvivője.

A bizonyos szempontól az amerikai showbiznisz és a hatalmas méreteket öltött globalizáció szimbólumainak tekinthető Madonna és Britney Spears ultimátumot kaptak: ha nem hagynak fel a “sátáni kultúra” terjesztésével, akkor Muhammad Abdel-Al, az említett palesztin terrorszervezet vezetője megkeresi, megtalálja és lefejezi őket.

Az énekesnőkre zúdított fenyegetés egy friss megjelenésű könyvben olvasható, amely a világ politikailag forró övezeteit kedvelő Aaron Klein újságíró tollából fogant meg. A könyv címe “Schmoozing With Terrorists: From Hollywood to the Holy Land – Jihadists Reveal their Global Plans – to a Jew” (Terroristákkal haverkodni: Hollywoodtól a Szentföldig – a dzsihádisták egy zsidónak tárják fel globális terveiket) és csípős témákkal foglalkozik. Ilyen például az, hogy miért örülnének a dzsihádisták, ha Hillary Clinton lenne a következő amerikai elnök, vagy hogy kik a dzsihádisták kedvenc politikusai és hírességei azok közül, akik beleavatkoznak a Közel-Kelet életébe és hogy milyen lenne egy átlagos amerikai hétköznap akkor, ha a dzsihádisták nyernének.

Madonna - Madonnát és Britney-t terroristafenyegetés érte

Az énekesnőket egyenesen prostituáltaknak nevező Muhammad Abdel-Al így fenyegetőzik: “Ha egyszer találkozom ezekkel a szajhákkal, enyém lesz az az érdem, ismétlem érdem, hogy elsőként vághatom le Madonna és Britney Spears fejét, ha folytatják sátáni kultúrájuk terjesztését az iszlám ellen. Ha ez a két prostituált folytatja azt, amit csinál, akkor természetesen meg fogjuk büntetni őket.”

Az agresszív megjegyzések éppen akkor hangzottak el, amikor Madonna és férje, Guy Ritchie a zsidó újév (Ros hasaná) ünnepére készülődtek kettőezer Kabbalah-követővel együtt Izraelben.

Reszkess, Amerika, mert lehet, hogy nem lesz több Madonna-Britney smaci!

2007. 09. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2007. 09. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Madonnát és Britney-t terroristafenyegetés érte cikk képei
Madonna - Madonnát és Britney-t terroristafenyegetés érteMadonna - Madonnát és Britney-t terroristafenyegetés érteMadonna - Madonnát és Britney-t terroristafenyegetés érteMadonna - Madonnát és Britney-t terroristafenyegetés érte