Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Amerika felháborodott P. Diddy gusztustalan parfümreklámján

Diddy - Amerika felháborodott P. Diddy gusztustalan parfümreklámján

A rapper már hozzászokott ahhoz, hogy bármit megtehet, hiszen Amerika a tenyeréből eszik. Új reklámjába viszont beletört a bicskája: a hirdetést rögtön letiltották a rádiók, és a tévékhez is özönlenek a panaszok.

P. Diddy új parfümreklámja meglehetősen durva, egy-két játszás után – engedve a hallgatók nemtetszésének – az amerikai rádiók rögtön le is vették műsorukról, és már a tévék is hasonló lépésen gondolkoznak.

Az ominózus spotot – ami a sztár új parfümjét, az Unforgivable Woman-t hivatott népszerűsíteni – tegnap kezdték el sugározni a tengerentúlon. A hirdetés alpári szövege ráadásul már a hatóságok figyelmét is felkeltette, így a kiskorúak védelme érdekében azt tanácsolták Diddynek, írja át a reklám szövegét.

Diddy - Amerika felháborodott P. Diddy gusztustalan parfümreklámján

Hősünk pedig erre annyira berágott, hogy egy hivatalos közleményben elnézést kért mindenkitől saját MySpace oldalán, ahová azért a biztonság kedvéért feltöltötte a reklámfilmet is…

Juhász Gergely

2007. 09. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 09. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Amerika felháborodott P. Diddy gusztustalan parfümreklámján cikk képei
Diddy - Amerika felháborodott P. Diddy gusztustalan parfümreklámjánDiddy - Amerika felháborodott P. Diddy gusztustalan parfümreklámjánDiddy - Amerika felháborodott P. Diddy gusztustalan parfümreklámjánDiddy - Amerika felháborodott P. Diddy gusztustalan parfümreklámján