Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Mel C helyére pályázik J.Lo a Spice Girls-ben?

Spice Girls - Mel C helyére pályázik J.Lo a Spice Girls-ben?

Nagy a sürgés a Spice Girls körül: George Michael már írja a hölgyek visszatérő slágerét, decemberben pedig indul a comeback-turné, amelyhez J.Lo is csatlakozik. Sőt: a díva állítólag kifúrja a csapatból Melanie-t.

A napokban robbant a bomba, mely szerint Jennifer Lopez csatlakozik a Spice Girls téli koncertturnéjához. Furcsa a latin énekesnő ötlete, hiszen J.Lo kategóriákkal népszerűbb és keresettebb, mint a reneszánszát elő Spice Girls – ráadásul egyáltalán nincs garancia arra, hogy a csapat együtt is marad a visszatérő koncertkörút után.

A Spice Girls tagjai ugyanis még mindig kőkeményen fúrják egymást, ráadásul a külföldi zenei lapok hetek óta pedzegetik, hogy Melanie C a turné után búcsút mond az együttesnek. Mel ugyanis – a legnagyobb titokban – decemberre készült volna el új, önálló albumával, és ezzel szerette volna elérni, hogy ne fűszeres lányként emlékezzenek rá. A csillagászati gázsi miatt viszont igent mondott a nagy visszatérésre, ugyanakkor rossz nyelvek szerint nem is áll szóba a többiekkel.

Spice Girls - Mel C helyére pályázik J.Lo a Spice Girls-ben?

Mindezt alapul véve pedig logikusnak tűnik, hogy Jennifer Lopez az Ő helyére érkezik majd 2008-ban – ami egyfelől óriási szenzáció lenne, másrészt az „új hús” kétségtelenül emelné a csapat iránti érdeklődést. Na majd meglátjuk…

Juhász Gergely

2007. 09. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 09. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Mel C helyére pályázik J.Lo a Spice Girls-ben? cikk képei
Spice Girls - Mel C helyére pályázik J.Lo a Spice Girls-ben?Spice Girls - Mel C helyére pályázik J.Lo a Spice Girls-ben?Spice Girls - Mel C helyére pályázik J.Lo a Spice Girls-ben?Spice Girls - Mel C helyére pályázik J.Lo a Spice Girls-ben?