Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tiesto különleges remixe

DJ Tiesto - Tiesto különleges remixe

Több heti várakozás után Tiësto végre hivatalosan is bejelentette Justin Timberlake „Love Stoned” kislemezére készített remixének megjelenését. Timberlake most futó slágerének teljesen átdolgozott verzióját Tiesto először saját rádió show-jában, a Club Life-ban mutatta be.

Lovestoned

A dalt eredetileg Justin Timberlake, Timbaland és Nate Hills írták, melynek hangzása hamisítatlanul Timbaland-os. Mialatt a dal a slágerlistákon kúszott felfelé, Tiësto-t megkeresték, hogy készítsen egy remixet, és innentől kezdve felpörögtek az események. Rögtön stúdióba vonult, és addig nem nyugodott, amíg el nem készült az igazán eredeti „Tiësto Remix”.

Tiësto nemrég így nyilatkozott a remixekről: „Nyitott vagyok a remixek készítésére. Ahogy meghallgatom a dalt, tudom, hogy mit szeretnék vele kezdeni, hogyan fogom átírni, és hogyan fog majd szólni a szettjeimben. Minden remixemet letesztelem a közönség előtt. A világ jelenleg legjobb producere, Timbaland megkérdezte, hogy lenne e kedvem Justin új számára, a „Love Stoned”-ra egy remixet készíteni. Ez sokat jelent nekem, mert ez azt jelenti, hogy nemcsak DJ-ként fejlődtem az elmúlt években, hanem producerként is.”

DJ Tiesto - Tiesto különleges remixe

Mindezek mellett már nálunk is kapható a népszerű DJ legújabb „ In Search Of Sunrise 6” mixlemeze. Amely igazi partyhangulatot teremt az őszi hidegben is.

Jónap Tamás

2007. 09. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 09. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 10. 27. 15:58
hre
Vendég 2007. 10. 27. 15:58
hre
Vendég 2007. 10. 27. 15:58
hre
Vendég 2008. 01. 21. 16:23
jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Tiesto különleges remixe cikk képei
DJ Tiesto - Tiesto különleges remixeDJ Tiesto - Tiesto különleges remixe