Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jessica Simpson: Babája lesz a meleg fodrász baráttól?

Jessica Simpson - Jessica Simpson: Babája lesz a meleg fodrász baráttól?

Hollywood- i Baby Boom: Jessica Simpson anyuka akar lenni! Ehhez viszont a „férfi feltételek” nem adottak. Túl van egy váláson, legutóbbi párjával pedig tavasszal szakított, és azóta sincs senki, aki megfelelő lenne számára.

Public Affair

Így hosszas töprengés után, hogy vajon hogyan valósíthatná meg tervét, megkérte meleg fodrász, stylist barátját, hogy segítsen neki. Egy igazán jó barát természetesen mindenben segít, ezért nem volt nehéz dolga Jessica- nak. A barát, Ken Paves és az énekesnő már évek óta barátok, így érthető, hogy Ken szívesen barátja segítségére siet. Sőt, Ken is szeretne gyermeket, de ez eddig nem valósulhatott meg. Ezért éppen kapóra jött neki, hogy Jessica megkérte őt. Kérdés, hogy ehhez vajon mit szól Ken barátja?
Jessica természetesen cáfolta a híreszteléseket. Szóvivője elmondta, hogy a híreknek semmi valóságalapja nincs. Ezt szomorúan vesszük tudomásul, hiszen kíváncsian várjuk, hogyan állna helyt anyaként a legutóbb drogos botrányba került énekes- és színésznő. Jessica- nak egyébként nem túl sikeres az idei év, hiszen az év elején megjelent A Public Affair című lemeze egyáltalán nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. De ő nem adja fel, próbál másban érvényesülni, és reklámfilmekben valamint a Baywatch moziváltozatában is láthatjuk majd.

Anett

2007. 09. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Anett 2007. 09. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jessica Simpson: Babája lesz a meleg fodrász baráttól? cikk képei
Jessica Simpson - Jessica Simpson: Babája lesz a meleg fodrász baráttól?Jessica Simpson - Jessica Simpson: Babája lesz a meleg fodrász baráttól?Jessica Simpson - Jessica Simpson: Babája lesz a meleg fodrász baráttól?