Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bebukta a Bond-lány szerepét Amy Winehouse

Amy Winehouse - Bebukta a Bond-lány szerepét Amy Winehouse

Drogügyei miatt nemcsak a szervezete, hanem a karrierje is romokba dőlt Amy Winehousenak. Felkérték ugyanis az új 007-es film főcímdalának megírására, ráadásul akár a női főszerepet is megkaphatta volna Daniel Craig oldalán.

Amy Winehouse - aki múlt pénteken töltötte be a huszonnégyet - hónapok óta komoly tárgyalásokat folytatott az új 007-es mozi producereivel, ám magánéleti botrányai miatt élete legnagyobb lehetőségét bukta el. Amy-t ugyanis felkérték, hogy Ő énekelje a következő James Bond film betétdalát, és ugye már csupán a megkeresés óriási megtiszteltetésnek számít.

Ráadásul az énekesnő nagyon szimpatikus volt a filmeseknek, akik egyre komolyabb lehetőségeket láttak a fiatal szépségben. Felajánlottak neki egy kisebb epizódszerepet, de akár arra is hajlottak volna, hogy Amy játssza az egyik legfontosabb karaktert, az új Bond-lányt Daniel Craig oldalán.

Amy Winehouse - Bebukta a Bond-lány szerepét Amy Winehouse

Ám Winehouse sorozatos botrányai miatt a producerek végül elálltak az ötlettől, így tovább folynak a találgatások, hogy ki énekli a következő, sorrendben huszonkettedik 007-es mozi főcímdalát.

A szerencsés nagy valószínűséggel Tina Turner, a Sugababes, Robbie Williams vagy Jamelia lesz, akik a Casino Royale-ban az utolsó körig versenyben voltak a befutó Chris Cornell mellett.

Juhász Gergely

2007. 09. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 09. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 10. 14. 19:08
szerencsétlen csaj... tehetséges pedig. hát ez van.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Bebukta a Bond-lány szerepét Amy Winehouse cikk képei
Amy Winehouse - Bebukta a Bond-lány szerepét Amy WinehouseAmy Winehouse - Bebukta a Bond-lány szerepét Amy WinehouseAmy Winehouse - Bebukta a Bond-lány szerepét Amy WinehouseAmy Winehouse - Bebukta a Bond-lány szerepét Amy Winehouse