Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kisfia lesz Christina Aguilera-nak

Christina Aguilera - Kisfia lesz Christina Aguilera-nak

A vasárnapi Emmy-gálán végre az egész világ megcsodálhatta, milyen gyönyörű kismama lett Christina Aguilera. Az énekesnő akkor még titokban tartotta a pici nemét, ám több amerikai lap is tudni véli, hogy a szépségnek kisfia lesz.

Nem lehetett oka panaszra vasárnap éjjel Christina Aguilera-nak, hiszen amellett, hogy az egész világ az Ő gyönyörű pocakját dicsérte, kedvenc sorozata, a Maffiózók (Sopranos) nyert a fontosabb kategóriákban az Emmy-gálán.

A díjátadón természetesen a jövevény apukája, Jordan Bratman is jelen volt, aki a büszkeségtől egész este úgy vigyorgott, mint egy tejbetök. Rengetegen szerették volna megtudni, hogy az Aguilera-baby kislány vagy kisfiú lesz-e, ám a fiatal házaspár csak annyit mondott az újságíróknak, hogy a pici karácsony környékén érkezik.

Christina Aguilera - Kisfia lesz Christina Aguilera-nak

Csütörtök délelőtt több amerikai hírportál is világgá kürtölte, hogy Christina kisfiút hord a szíve alatt, és az énekesnő természetesen földöntúli boldogságban úszva várja a kis jövevény érkezését.

Juhász Gergely

2007. 09. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 09. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 01. 11. 8:32
hajra christina te vagy a legjobb!imadunk!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kisfia lesz Christina Aguilera-nak cikk képei
Christina Aguilera - Kisfia lesz Christina Aguilera-nakChristina Aguilera - Kisfia lesz Christina Aguilera-nakChristina Aguilera - Kisfia lesz Christina Aguilera-nakChristina Aguilera - Kisfia lesz Christina Aguilera-nak