Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Akon: Madonna, Whitney, Jacko megvolt!

Akon - Akon: Madonna, Whitney, Jacko megvolt!

Sokat léphet elő Akon karrierje, hiszen mostanában olyan nagy nevek adják egymásnak a kilincset stúdiójában, mint például Madonna, Michael Jackson és a drogbotrányai után nagy visszatérésére készülő Whitney Houston. A neves zenészek Akon-nal, mint producerrel szeretnének dolgozni.

"Don't Matter"

Akon elmondása szerint a legnagyobb megtiszteltetés az, hogy Jacko-val dolgozhat. Nagy zseninek tartja az énekest, aki az ő szemében felfoghatatlan, megfoghatatlan aurával rendelkezik. Hozzátette azt is, hogy néhány művész regionálisan gondolkodik, mások nemzetközileg, ezzel szemben Jacko univerzálisan. Ő egy másik szinten helyezkedik el, mint a többi művész, tette hozzá a rapper.
Akon ezek szerint nagy szerepet fog vállalni a visszatérő énekesek karrierjének alakulásában. Whitney Houston-nak és Jacko-nak is hatalmas kiugrásra lenne szüksége ahhoz, hogy visszatérjenek oda, ahonnan az utóbbi évek botránnyal teli időszaka után kerültek. Gyerekmolesztálás és drogozás után nem lesz könnyű, de talán Akon megoldhatja a helyzetet. Várjuk az énekesek újbóli csillogását a popszakma egén!

Akon - Akon: Madonna, Whitney, Jacko megvolt!

Szabó Anett

2007. 09. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Anett 2007. 09. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 10. 16. 13:14
Cső! Nem tom mit eszik mindenki (tisztelet a kivételnek)AKON Smack that c.számán.Én még viccből se tenném rá a lemezemre.Furi 1 ízlése van a világnak!(A magyar zene lehet ezért nem sikeres,+ azért,mert jobban ki van dolgozva,és nem a hangzásra megy!)A szövege még elmegy,de a zenéje oan 1szerű,mint a falfirka,és kb annyi idő alatt el tudom készíteni szintin,ameddig lemegy a rádióban.Lehet,csak én tudok jobban.Amúgy a többi száma ZSIRÁLY! Üdv.főszeraplő
Vendég 2007. 10. 21. 19:35
Császtok szerintem jó aztán meg kabe
Vendég 2007. 10. 21. 19:36
NAGYON SZAR ZENÉJÜ AKON
Vendég 2007. 10. 26. 18:19
sztem nagyon jó volt imádom Akont Michaelt meg Whitneyt is de madonnát nem kiváncsi vok már melyienek lesznek a számok de Madonna nem kéne sztem sztem nem jó őket öszzekeverni mert Akon király Madonna viszont RATTYI =)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Akon: Madonna, Whitney, Jacko megvolt! cikk képei
Akon - Akon: Madonna, Whitney, Jacko megvolt!Akon - Akon: Madonna, Whitney, Jacko megvolt!Akon - Akon: Madonna, Whitney, Jacko megvolt!Akon - Akon: Madonna, Whitney, Jacko megvolt!