Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ossian: Új album klippel

Ossian - Ossian: Új album klippel

Örök tűz címen a napokban jelent meg az Ossian együttes új anyaga. Két év után jelentkeztek új stúdióalbummal. A zenekar szokás szerint turnézik, illetve rockzenei fesztiválok keretében látogat el több városba is.

Az Örök tűz című lemez megjelenésével egyidőben elkészült a zenekar új klipje is, a Fortissimo című dalra, amely máris megtekinthető, letölthető a zenekar hivatalos weblapján.

Az Ossian a Magyar Rock Nap elnevezésű fesztivál sorozat keretében is turnézik a 35 éves Lord és Kárpátia társaságában, a következő helyszíneken:
- szeptember 21. – Tatabánya
- október 27. – Hódmezővásárhely
- december 1. – Miskolc
- december 7. – Cegléd

Ezen kívül szeptember 22–én Győrben, október 12–én Szegeden, október 13-án Miskolcon lépnek fel a szintén Pallai Produkció szervezésű Metal Fesztiválokon, a Road, Rómeó Vérzik, Alvin és a Mókusok és Depresszió zenekarokkal.

Budapesti lemezbemutató november 3-án lesz a PeCsában.

Gab

2007. 09. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2007. 09. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 01. 31. 20:20
Eladó az Ossián - Acélszív,Félre az útból,A Rock Katonái,Keresztút bakelitek egyben! az Acélszív, Félre az útból DEDIKÁLT, AZ EREDETI FELÁLLÁSSAL!!! ÉS TOTÁLISAN KARCMENTES!!! NEM VOLT HALLGATVA!!! a Kitörés KARCMENTES, a Rock katonáin egy-kettő pici karist de csak optikai. A borítók mindegyiken TÖKÉLETES, MÉG A GERINCRÉSZNÉL IS!!! CSAK ÉS KIZÁRÓLAG FANATIKUS GYŰJTŐNEK AJÁNLOM! Ára: a 4 lemez egyben: 20.000-Ft ALKU NÉLKÜL! Írj a mihaly.varga.jr@gmail.com-ra és küldök képet.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ossian: Új album klippel cikk képei
Ossian - Ossian: Új album klippel