Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kamu volt Ashlee Simpson és Robert Smith koprodukciója

Ashlee Simpson - Kamu volt Ashlee Simpson és Robert Smith koprodukciója

Mégsem fog együtt dolgozni Ashlee Simpson és Robert Smith, a The Cure frontembere. Több hónapja röppent fel a hír, mely szerint az énekesnő és Robert Smith közös munkát fontolgatnak. A Cure presztízséért aggódó rajongók féltik a „goth istenének” hírnevét, szerintük már maga az ötlet is degradáló. Ám Ashlee most cáfolja a hírt.

L.O.V.E.

Robert Smith, a Cure frontembere már több ízben is kilépett saját maga által kreált egyedi hangzásvilágából, s egy-egy dal erejéig fiatal pop-rock üdvöskékkel (BLINK 182) vagy éppen dj-kkel (Junior Jack) állt össze. Nagy meglepetésre még egy Bee Gees dalt is elénekelt a The Smashing Pumpkins-os Billy Corgan-nel. Robert Smith bandáján kívüli – és a teljesség igénye nélkül felsorolt - projektjei közül mégis a The Glove-ban és a Tweaker-ben nyújtott teljesítménye emelkedik ki. Ha Smith alkalmankénti zenei stílusváltásaihoz hozzávesszük Ashlee Simpson Cure-rajongását, a körülmények máris termékeny táptalajt kezdenek biztosítani azoknak a híreszteléseknek, melyek szerint Ashlee Simpson Smith segédletével készíti el új lemezét.

Ashlee Simpson - Kamu volt Ashlee Simpson és Robert Smith koprodukciója

A hírhez azt is hozzákapcsolták, hogy az album munkálataiban az énekesnő pasija, Pete Wentz (Fall Out Boy) is részt fog venni. A fiatalabbik Simpson-lány azonban visszautasította ezeket a szóbeszédeket.

Ashlee Simpson - Kamu volt Ashlee Simpson és Robert Smith koprodukciója

Szerinte az egész hírverés csak pletykán alapult és tisztára besokkolt, mikor meghallotta. Így nyilatkozott nagy zenei kedvencéről és a felröppent hírről: „Ez soha nem is volt igaz…Jaj, Istenem, ez egyszerűen nem igaz és annyira zavarbaejtő! Nagy rajongó vagyok, de soha nem gondoltam arra, hogy együtt írjak dalokat Robert Smith-szel a Cure-ból. Úgy értem, az egy álom lenne, de sohasem mondanék rá igent. Erre gondoltam, mikor meghallottam: nem…őrültnek fog hinni!” És miután a Robert Smith-szel való közös munkát esélytelennek nyilvánította, Pete Wentz-re csak simán annyit mondott: „Mindketten elkülönítjük zenénket a másikétól.”

Ashlee Simpson most sötétebb albumot ígér, mely állítólag bővelkedni fog a többértelműségben. Fiona Apple számaihoz hasonlóakat szeretne írni. „Bizonytalanságban kell tartani az embereket: meghallgattam egy Fiona Apple lemezt és fogalmam sem volt arról, hogy tulajdonképpen miről is énekelt.” – mondta.

Ashlee rajongói és a Cure-fanok tehát egyaránt fellélegezhetnek, mindenki marad a kaptafánál.

2007. 09. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2007. 09. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kamu volt Ashlee Simpson és Robert Smith koprodukciója cikk képei
Ashlee Simpson - Kamu volt Ashlee Simpson és Robert Smith koprodukciójaAshlee Simpson - Kamu volt Ashlee Simpson és Robert Smith koprodukciójaAshlee Simpson - Kamu volt Ashlee Simpson és Robert Smith koprodukciójaAshlee Simpson - Kamu volt Ashlee Simpson és Robert Smith koprodukciója