Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jay-Z is beszáll 50Cent és Kanye West harcába

Jay-Z - Jay-Z is beszáll 50Cent és Kanye West harcába

A világ leggazdagabb rapperére akkora hatással volt Denzel Washington és Russel Crow új mozija, az American Gangster, hogy ezt a címet adta új albumának. Megy a szekér: a november 6-án megjelenő koronggal Jay akár Fiftyt és Kanyet is a földbe döngölheti.

Jay-Z a New York Times-nak mesélt először arról, hogy miközben Beyoncét és Rihanna-t is karrierjük csúcsára juttatta, elkezdett dolgozni új albumán. A rapper kilenc tracket már befejezett, ezeket kivétel nélkül Denzel Washington és Russel Crow új filmje, az American Gangster inspirálta.

A film sztorija szerint a harlemi drogkirály (Denzel) az 1970-es évek elején a Vietnamban elesett katonák USA-ba hazaküldött koporsójában csempészi a heroint. Richie Roberts nyomozó (Crowe) azonban a sarokba szorítja a csúcsgengsztert és arra kényszeríti, hogy információkkal lássa el a rendőrséget.

Jay-Z - Jay-Z is beszáll 50Cent és Kanye West harcába

A film amerikai premierje november 2-án lesz, Jay-Z pedig szándékosan ugyanarra a hétre, november 6-ra tervezi az American Gangster megjelenését - és ezzel nem mellékesen óriási bravúrt hajt végre, hiszen egy év alatt immár második korongját dobja piacra.

A sztár legutóbbi albuma, a Kingdom Come remek kritikákat kapott, csak Amerikában másfél millió példányt adtak el belőle. Ha Beyoncé kedvese hozza eddigi formáját – és ugyan miért ne tenné –, nem kizárt, hogy komolyan megközelíti 50Cent és Kanye West lemezeladási adatait.

Juhász Gergely

2007. 09. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 09. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jay-Z is beszáll 50Cent és Kanye West harcába cikk képei
Jay-Z - Jay-Z is beszáll 50Cent és Kanye West harcábaJay-Z - Jay-Z is beszáll 50Cent és Kanye West harcábaJay-Z - Jay-Z is beszáll 50Cent és Kanye West harcábaJay-Z - Jay-Z is beszáll 50Cent és Kanye West harcábaJay-Z - Jay-Z is beszáll 50Cent és Kanye West harcába