Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Gáspár Laci jazz-el nyomul

Gáspár Laci - Gáspár Laci jazz-el nyomul

Szeptember 26-án debütál Gáspár Laci egy egészen új produkcióval a Creol klubban. A mostantól havi rendszerességgel, klubszerűen megrendezésre kerülő műsorban Laci és zenésztársai a műsor kialakításának és játszásának terén teljesen szabad kezet kapnak. A Creolba látogatók nem a szokásos "Gáspár Laci" műsort hallhatják, hanem a jazz, a soul és a funky jegyében mindent, amit Laci és a közönség igazán szeret.

Gáspár Laci és zenekara hagyományt szeretne teremteni, ezért a Creol-beli klubkoncertekre havi rendszerességgel várják az amatőr és a profi zenészeket egyaránt egy koncert utáni, vagy akár közbeni jam-session-re.

„Mindenkit nagyon sok szeretettel várok, mert szeretnék teret adni a barátoknak, a zenészkollégáknak és főleg azoknak, akik olyan helyzetben vannak, mint én voltam régen. Akkoriban csak vágytam arra, hogy zenélhessek, hogy színpadon lehessek, de nem volt rá lehetőségem. Ide azonban bárki jöhet, aki tud énekelni, zenélni. Ki tudja, talán találkozom olyan tehetséggel, akinek esetleg a későbbiekben már én segíthetek álmai megvalósulásában” – mondta Gáspár Laci.

Jónap Tamás

2007. 09. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 09. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Gáspár Laci jazz-el nyomul cikk képei
Gáspár Laci - Gáspár Laci jazz-el nyomulGáspár Laci - Gáspár Laci jazz-el nyomul