Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Gőzerővel dübörög a hiphop

MC Gőz - Gőzerővel dübörög a hiphop

MC Gőz teljesen kifulladt új lemeze elkészítése során. Az október 1-én megjelenő Number című albumot pofátlanul korszakalkotónak és amerikai színvonalúnak tartja, hiszen a Karmatronic Records stúdiójában olyan emberekkel dolgozott együtt, akik Beyoncé-nak, Shakira-nak, Kelly Rowland-nek és Amerie-nek is készítettek hivatalos remixeket. A lemezen több külföldi előadó is hallható lesz, és nem kétséges, hogy az album a legigényesebb hangzást képviseli a magyar rap történetében.

A több tehetségkutatót megnyert rapper, MC Gőz szerint ez a lemez 100%-ig olyan lett amilyenre szerette volna. Szokás szerint ironikus, beszologatós, piázós, mulatós, komoly és büntető reppeket nyom, a hangzással és a stílussal azonban valami újat alkotott Magyarországon. Aki eddig ismerte, nem fog csalódni, aki esetleg nem, az biztosan meg fogja ismerni.
Azonban Gőzy-nek nem sok ideje volt pihenni, mivel a lemezmegjelenés után, október 4-én egy nagyszabású lemezbemutató koncertet tart az A38 Hajón, ahol az albumon közreműködö külföldi előadók is fellépnek majd.

2007. 09. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Pet 2007. 09. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 10. 14. 12:16
benne van MC Ron ugyhogy csak jó lehet!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Gőzerővel dübörög a hiphop cikk képei
MC Gőz - Gőzerővel dübörög a hiphopMC Gőz - Gőzerővel dübörög a hiphop