Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Hétfőn Gwen Stefani és Ákos klipjével indul a magyar Music Television!

MTV - Hétfőn Gwen Stefani és Ákos klipjével indul a magyar Music Television!

Október elsején hajnali 6 órától indult az MTV. Az MTV Europe helyén, több mint 1,5 millió háztartásban már a hazai változat lesz megtekinthető. A legendás zenecsatorna itthoni alteregóján természetesen az összes műsor magyar nyelvű lesz. Hétfőn a visszaszámolást követően Gwen Stefani eddig Európában még nem látott új klipje, a „Now That You Got It” kerül képernyőre. A magyar MTV ezt közvetően stílusosan Ákos „Minden most kezdődik el” dalával kezdi meg adását.

Az új zenecsatornán rögtön az indulásnál lesznek saját gyártású műsorok is a nemzetközi hálózatból átvett programok mellett. A külföldi MTV-kről jól ismert My Own, Made, Pimp My Ride, Viva La Bam című műsorok és az elmaradhatatlan animációs sorozat, a South Park mellett hazai készítésű műsorok is lesznek.

A műsorvezető castingból készül egy valóság show, Felhajtás címen, amelynek három hetét végigizgulhatjuk, hiszen sorozat végén derül ki, hogy ki lesz a győztes, akit a jövőben is láthatunk a képernyőn. Október közepétől elindul a SWUNG, amely egy provokatív, esti, élő műsor lesz. A Totalcarból jól ismert Winkler Róbert fogja vezetni a beszélgetős műsor szerdai adását, de mellette még lesznek más már ismert vj-i is a programnak...

„Az MTV több mint negyed évszázada meghatározza a világ kultúrális arculatát. Épp itt az ideje, hogy legyen a magyar fiataloknak is egy saját MTV-je!” – modta Málnay B. Levente, a csatorna vezérigazgatója. Az MTV-vel egy progresszív hazai zenecsatorna indul el, amely nem csak közvetíti a kultúrát, hanem előállítja is, trendeket teremt, elgondolkodtat. Űrt fog betölteni a hazai tematikus csatornák világában, hiszen kifejezetten az előremutató zenéket, témákat helyezi fókuszba, és a mainstream mellett az szubkultúrák világára is nagy hangsúly fektet. A magyar MTV-t színes stílusfelhozatal jellemezi, és bár allapillérei a rock, az indie és az elektronikus műfajok lesznek, gyakorlatilag minden muzsikának itt lesz a helye, ami az MTV szellemiségével és színvonalával összeegyeztethető. Magyar és külföldi zenéket egyáránt láthatunk majd a csatornán, tipikus MTV-s előadók például a Belga, Yonderboi, Neo, a külföldiek közül pedig Franz Ferdinand, Muse, R.H.C.P… lesznek.

2007. 09. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Pet 2007. 09. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 01. 25. 18:32
NA SZÉP!!!!!!!! VISSZA AZ MTV EUROPE-VAL!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Hétfőn Gwen Stefani és Ákos klipjével indul a magyar Music Television! cikk képei
MTV - Hétfőn Gwen Stefani és Ákos klipjével indul a magyar Music Television!