Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Novemberben Tankcsapda-koncertlemez

Tankcsapda - Novemberben Tankcsapda-koncertlemez

Az idén tizennyolcadik életévébe lépő debreceni trió november magasságában koncertalbummal lepi meg rajongóit. A lemez a banda legutóbbi Mindenki vár valamit című lemezbemutató koncertkörútjának lenyomata lesz. Egyébként ez volt eddig a csapat leghosszabb ideig tartó koncertsorozata.

California Über Alles

A Mindenki vár valamit c. lemezbemutató koncertturné kis kihagyásokkal közel 14 hónapig tartott itthon és a határmenti országokban egyaránt. Több ezren láthatták, hallhatták a bandát, így nem volt kérdéses, hogy a sikeres turnéra, novemberben a koronát egy erőteljes koncertlemezzel tegye fel a csapat.

A Tankcsapda új albuma az Elektromágnes címet viseli, amely egyben a lemezen található új bónusz stúdiófelvétel címe is.

„Az Elektromágnes c. dal alapötlete a Mindenki vár valamit album dalaival egy időben született meg, azonban az elmúlt hetekben fejeztünk be. Így ez lett új koncertlemez címadó dala, ami hangulatában és szövegében is az összetéveszthetetlen tankcsapdás stílusjegyeket viseli magán…”- mesélte Lukács Laci, a zenekar frontembere.

A korong további érdekessége, hogy dupla formátumban DVD melléklettel jelenik meg. A dvd-n az előző albumhoz készült valamennyi videóklip - Nem Kell Semmi, Rock A Nevem, Füst És Lábdob - és végre a mindenki számára hozzáférhető California Über Alles is megtalálható lesz. A rajongók számára további meglepetést ígér a Nem Kell Semmi és a Rock A Nevem eddig korábban nem látott változata, valamint az új dal az Elektromágnes képanyaga is, amelynek forgatása a napokban fejeződik be.

A jó hír mellé azonban egy rossz is párosul, a banda 2008 nyaráig nem tervez újabb koncerteket. Az év végén azonban még egy nyolc állomásos miniturné vár a közönségre, amelyből kiemelkedik a már hagyományosnak mondható december 29-ei Főnix Csarnokos évzáró buli Debrecenben.

2007. 09. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 09. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 09. 29. 20:46
sziasztok.nem akartok romaniaba is jonni a kozeljovobe?:D
Vendég 2007. 12. 11. 20:02
De minden évben legalább egyszer itt vannak Romániában a Fél szigeten
Vendég 2008. 10. 10. 22:04
Laci baba a leg helyesebb

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Novemberben Tankcsapda-koncertlemez cikk képei
Tankcsapda - Novemberben Tankcsapda-koncertlemez