Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Paris Hilton jótettel próbálkozik!

Paris Hilton - Paris Hilton jótettel próbálkozik!

Börtönbeli kiruccanása után most változtatni próbál kissé léha és céltalan életén a dúsgazdag örökösnő. Elmondása szerint jobb ember szeretne lenni, és segítséget akar nyújtani kevésbé jó helyre született embertársainak.

Paris-t megszédítette a váratlanul ölébe hulló örökség, aminek következtében különös kicsapongásainak lehettünk szem és fültanúi a médiában. Egyik barátja meglepődve tapasztalta, hogyan falja Paris az életet, hiszen ő egy visszahúzódó és félénk lánynak ismerte meg őt. A party- és botrányhősnő viszont most úgy döntött, változtat életén. Jótékonysággal akarja meggyőzni a világot, nem is olyan rossz ő, mint amilyennek gondolják. Első lépésként ellátogat Kelet-Afrikába, a háború sújtotta Ruanda-ba. Paris elmondta, hogy szeretne segíteni az itt élő embereknek, ahol csak tud, mert tudja, hogy szükségük van rá. Az utazást novemberre tervezi, akkor fejezi be legújabb filmjének, egy horrormusikalnek (mindig tanul az ember) a torontoi forgatását.
A jótékonykodás és filmforgatás mellett gőzerővel dolgozik második albumán. A lemezkészítésből nem enged, még az sem térítette el nagy tervétől, hogy előző lemezcége szerződést bontott a legkevésbé sem sikeres első nagylemez után. Paris inkább új kiadó után nézett, de célját nem adta fel.
Ahol eddig Paris megjelent, nyomában ittas vezetés, gyorshajtás, szexvideo maradt. Csak remélni tudjuk, hogy az ifjú hotellánc (amit közben eladott) örökösnője elkezdi végre komolyan venni az életét, és a jótékonykodás nem csak egy újabb szeszély nála.

2007. 09. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Pet 2007. 09. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 07. 07. 14:51
Miert probalkozik jotetel mikor a jo dolgok ugyse mennek neki es senki se figyel ra.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Paris Hilton jótettel próbálkozik! cikk képei
Paris Hilton - Paris Hilton jótettel próbálkozik!Paris Hilton - Paris Hilton jótettel próbálkozik!Paris Hilton - Paris Hilton jótettel próbálkozik!