Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

45 millió dollárt adományozott Shakira

Shakira - 45 millió dollárt adományozott Shakira

Shakira megmenti a világot - és ez nem túlzás. Az énekesnő ugyanis látott egy dokumentumfilmet a földrengések és hurrikánok áldozatairól, és a megsegítésükre létrehozott számlára gyorsan átutalt nem kevesebb, mint 8 milliárd (!) forintot...

Ha a világ topzenészei néha összefognának és évente mindössze egyszer csupán a Shakira által adományozott összeg töredékét jótékony célra fordítanák, talán egészen más képet festene jelenlegi világunk.

A kolumbiai énekesnőt ugyanis annyira felzaklatta a földrengések és hurrikánok miatt tönkrement családok és elárvult gyermekek sorsa, hogy a hétvégén rekordösszegű, 45 millió dolláros összeget utalt át egy alapítványnak New York-ban.

Shakira - 45 millió dollárt adományozott Shakira

Az összeg nagy részét (40 millió dollárt) a perui földrengések és a nicaraguai hurrikán áldozatai kapják, a fennmaradó ötmilliót pedig a térség teljes nyomorban élő gyermekeinek megsegítésére fordítják.

Juhász Gergely

2007. 09. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 09. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 09. 30. 15:21
szerintem egyáltalán nem azért adományozott ennyi rengeteg pénzt shakira h róla szóljanak a bulvár lapok, hanem tényleg őszintén akart segíteni a rászorulókon!
Vendég 2007. 10. 03. 18:31
Szerintem is azért adományoz hogy segitsen a rászorulokon.
Vendég 2007. 12. 21. 17:56
Shakira a kedvencem és egy segítőkész okos nőnk tartom aki előnyösn használja tehetségét és a sikerét nem a kocsmába hanem a rászorulóknak viszi minthogy egy buliba eligya.
Vendég 2008. 01. 30. 3:12
I agree with all comments:D Viva Shakííííí:D

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

45 millió dollárt adományozott Shakira cikk képei
Shakira - 45 millió dollárt adományozott ShakiraShakira - 45 millió dollárt adományozott ShakiraShakira - 45 millió dollárt adományozott ShakiraShakira - 45 millió dollárt adományozott Shakira