Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Döntsd el mennyit ér neked a Radiohead új lemeze!

Radiohead - Döntsd el mennyit ér neked a Radiohead új lemeze!

Meglepő hírrel szolgált a Radiohead: új lemezük árát a kedves vásárlókra bízzák, tehát mindenki szabadon eldöntheti, mennyit szán a zenekar új korongjának dalaira, amit első körben csak online jelentetnek meg.

Úttörő lépésre szánta rá magát a Radiohead: vasárnap nyilvánosságra hozott sajtóközleményük szerint kész is az új lemezük, amit egyrészt nem hagyományos CDként, hanem online letölthető formátumban kívánnak első körben megjelentetni, másrészt nem lesz előre meghatározott ára a daloknak. Mindenki szabadon eldöntheti mennyiért venné meg az egyes dalokat vagy az album egészét. Így akár már most is meg lehet rendelni szinte potom összegekért a lemezt a zenekar honlapján keresztül, ahol is a delikvens kap egy kódot, amivel október 10-től már le tudja tölteni a dalokat.

Radiohead - Döntsd el mennyit ér neked a Radiohead új lemeze!

A hetedik Radiohead –album „In Rainbows” címet kapta és már bizony régóta rebesgetik, hogy majdnem kész állapotban van, eddig a zenekar nem szerette volna ezt a hírt nyilvánosságra hozni. Mostanra viszont már biztos, hogy alig pár napon belül meghallgatható lesz az új lemez, amit azért a későbbiekben fizikális formátumban is kiadnak majd. December 3-án jelenik meg különleges Radiohead-díszdoboz, amiben bakelitlemezek mellett ez a stúdióalbum is megtalálható lesz, valamint egy extra CD is. Utoljára négy évvel ezelőtt, 2003. júniusában adott ki lemezt a Radiohead „Hail To The Thief” címmel.

A várható tracklista:

15 Step
Bodysnatchers
Nude
Weird Fishes/Arpeggi
All I Need
Faust Arp
Reckoner
House Of Cards
Jigsaw Falling Into Place
Videotape

fkriszta

2007. 10. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 10. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Döntsd el mennyit ér neked a Radiohead új lemeze! cikk képei
Radiohead - Döntsd el mennyit ér neked a Radiohead új lemeze!Radiohead - Döntsd el mennyit ér neked a Radiohead új lemeze!