Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Rocktóber fesztivál Miskolcon...

Fesztivál - Rocktóber fesztivál Miskolcon...

Elfogytak a fesztiválok a suli kezdetével?? Nehogy ezt gondoljuk! Mindig vannak akik bulizni, és fesztiválozni szeretnének valahol az Országban. Csak utána kell járnunk picit. Ha október, akkor Rocktóber. 4 nap ami a koncertekről, a bulikról, a sörökről és az emberekről szól… Érdemes kihasználni ezt a lehetőséget!!

Valahol, a távoli Borsod megyében egy Miskolc nevű kisvárosban, ahol még a madarak is jórész visszafordulnak minden évben megrendeznek két hatalmas bulit: májusban a M.E.N-t (Miskolci Egyetemi Napok), valamit októberben a Rocktoberfestet. Hát srácok, nyakunkon az október, úgyhogy irány Miskolc, 2007. október 3-tól 6-ig idén is lesz fergeteges buli! 4 nap alatt 4 színpadon több mint 40 fellépő.
Azt mondják, hogy minden fesztivál évről évre silányabb, mivel vagy elpopulárisodik és élvezhetetlen a tömeg miatt, vagy épp ellenkezőleg: elnéptelenedik, gyengébbek lesznek a fellépők. Nos, a kivétel erősíti a szabályt: bátran állíthatom saját tapasztalataim alapján, hogy a Rocktober minden éven hozza a formáját. Garantált a jó hangulat és kisvárosi mindenki-ismer-mindenkit atmoszféra. Talán a Hegyalja fesztivál kicsinyített mása lenne, ha valamihez hasonlítanom kellene.
A Rocktoberre látogatók a zenei stílusok széles skálájáról válogathatnak. A fellépők között megtalálható a már jól megszokott Ladánybene 27 (garantált jó hangulattal kecsegtetve), de az újabban feltűnő, ám egyre közkedveltebb Bocskor Bíborka és a Magashegyi Underground is.
Szerdán a rocké a főszerep: fellép a klasszikusnak számító Republic, az AB/CD, Kowalsky meg a Vega, illetve kitekintés az alternatív felé a szintén szerdán fellépő Neo.
Csütörtökön iránystílus az alter és az elektro: Kiscsillag, Quimby, Anima Sound System, Zagar, Heaven Street Seven, éjféltől pedig megy az aprítás a tört-ütemre: Cadik a Rockwell Caféban.
Péntekre már megérkeznek a magyar zene örökzöldjei: a Hooligans, a Kispál és a borz, a Subscribe, a Supernem és még sokan mások… Hajnalban pedig ízlés szerint válogathatunk a techno-party és a drum’n’bass közül.
Szombatra zárás képpen a szervezők ütős összeállítást terveztek. Félek, hogy nem lesz könnyű sörhöz jutni, ugyanis a Rocktoberre érkező híres fellépők miatt előreláthatólag a fesztivál heringek-a-konzervdobozban-partyvá válik, mivel mindenki ki szeretne jutni egy ilyen napra. Itt lesz a Megasztár legutóbbi győztese, Rúzsa Magdi, az elengedhetetlen LB27, Ganxta Zolee, a Kistehén tánczenekar Kollár Klemencz Lacival és végül, de nem utolsó sorban a fent említett új sztárzenekar: Bocskor Bíborka és a Magashegyi Underground is. Biztos vagyok benne, hogy minden érdeklődő be fog férni, de abban már kevésbé, hogy elég lesz a sörpad a tánc közben kifulladt italozni vágyó sokaságnak.
Azt hiszem bebizonyítottam, hogy a felhozatal jó, érdemes kinézni, mindenkit csak biztatni tudok, hogy eljöjjön. Miskolc, az egyetem és főleg a Rockwell Café sok szeretettel vár mindenkit. MI BIZTOS, HOGY OTT LESZÜNK!

Fesztivál - Rocktóber fesztivál Miskolcon...

további információ: http://www.rocktoberfest.hu/index3.html

by: Bártfai Zsófi & Rusznyák Marcell Artúr

2007. 10. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2007. 10. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 10. 03. 23:42
Miskolc annyira nem kisváros. Oké, a vízfejhez képest kicsi, de mégis az egyik legnagyobb...
Vendég 2008. 07. 12. 23:57
Miskolcon nagyon kevés a Rock feszt!!! :S
Vendég 2008. 09. 26. 11:48
imádlak Miskolc megyünk ám!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Rocktóber fesztivál Miskolcon... cikk képei
Fesztivál - Rocktóber fesztivál Miskolcon...Fesztivál - Rocktóber fesztivál Miskolcon...Fesztivál - Rocktóber fesztivál Miskolcon...Fesztivál - Rocktóber fesztivál Miskolcon...Fesztivál - Rocktóber fesztivál Miskolcon...Fesztivál - Rocktóber fesztivál Miskolcon...Fesztivál - Rocktóber fesztivál Miskolcon...