Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Will Smith fia az új Karatekölyök

Will Smith - Will Smith fia az új Karatekölyök

Reneszánszukat élik a nyolcvanas évek nagy klasszikusai: kijött a Die Hard 4.0, megint támadnak a Tini Nindzsa Teknőcök, a Rocky Balboa után Stallone a Rambot is újraforgatja, Will Smith pedig feltámasztja a Karatekölyköt - a saját fia főszereplésével.

Just The Two Of Us

Érdekes, hogy nemcsak a könnyűzenében, hanem a filmvásznon sem lehet mellényúlni semmivel, ami a nyolcvanas évekhez kötődik. Ám az idei nagy retrodömpingnek még mindig nincs vége, Will Smith ugyanis bejelentette: Ő fogja rendezni az 1984-es Karate Kid remake-jét, melyben saját fiának, Jadennek szánja a főszerepet.

A színész-énekes tehát rendesen nyomja szeme fényét, hiszen a kilenc esztendős kis macsó már A boldogság nyomában című filmben is ott feszített apu oldalán. A rossz hír viszont, hogy Will továbbra is parkolópályán hagyja popkarrierjét - annak ellenére, hogy egy pár hónappal ezelőtti nyilatkozatában azt mondta, készül az új lemez, amely a Miami, a Gettin' Jiggy With It és a Man In Black sikereit is túlszárnyalja.

Juhász Gergely

2007. 10. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 10. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 01. 05. 12:23
apád

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Will Smith fia az új Karatekölyök cikk képei
Will Smith - Will Smith fia az új KaratekölyökWill Smith - Will Smith fia az új KaratekölyökWill Smith - Will Smith fia az új KaratekölyökWill Smith - Will Smith fia az új Karatekölyök