Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megszületett a Red Hot Chili Peppers-baby

Red Hot Chili Peppers - Megszületett a Red Hot Chili Peppers-baby

Remélhetőleg gyökeres életmódváltáson megy át hamarosan a Red Hot Chili Peppers frontembere, akinek pár éve - rossz nyelvek szerint - az összes foga kihullott a drog miatt. Anthony Kiedis ugyanis tegnap reggel apa lett.

Hump de Bump

Egy Los Angeles-i klinikán tegnap reggel megszületett Anthony Kiedis és párja, Heather Christie első kisbabája. A csöppségről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy kisfiú, a nagy médiaérdeklődés miatt az énekes hírzárlatot rendelt el.

Annyi biztos, hogy a pici és anya jól vannak, Anthony pedig azon ügyködik, hogy leszokjon a dohányzásról és a kokainról.

A RHCP egyébként 2006 óta - hivatalosan - jól megérdemelt pihenését tölti és nem nagyon akar a munkával foglalkozni, ám ehhez képest a Snow és a Hump De Bump is akkorát menetelt a 2006-os Stadium Arcadiumról, hogy az egészen elképesztő.

Juhász Gergely

2007. 10. 03.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 10. 03. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 10. 03. 18:12
Az hogy basszus, nem az a hír hogy gyereke született erre az egész cikk avval kezdődik hogy... hát nem is mondom. OK nem kell megfeletkezni a múltunkról de basszus akkoris most most van!!!
Vendég 2007. 10. 03. 18:13
bocs, a gyereke született után kérdőjel
Vendég 2007. 10. 03. 18:25
A cikk írója utánanézhetne a dolgoknak mielőtt hülyeségeket ír, amit mások jóhiszeműen bevesznek. Kedves cikkíró, ha ilyen jól értesült vagy elmondanád melyik foga hullott ki? nevetséges. Inkább a gyerek nevének néznétek utána mint hogy ilyen hülyeségekkel traktáljátok a népet. Everly B Kiedis, remélem ha felnősz büszke leszel a cikkíró szerint fogatlan apádra. Még valami. "A RHCP egyébként 2006 óta - hivatalosan - jól megérdemelt pihenését tölti és nem nagyon akar a munkával foglalkozni" Ez érdekes, mintha idén augusztusig turnéztak volna, vagy várjatok csak, lehet hogy csak káprázott a szemem Angliában? Szóljatok ha nem megy a valósághű sztoriírás, szerintem segíthetünk sokan.
Vendég 2007. 10. 03. 18:26
2000 óta nem kokainozik Keidis

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Megszületett a Red Hot Chili Peppers-baby cikk képei
Red Hot Chili Peppers - Megszületett a Red Hot Chili Peppers-babyRed Hot Chili Peppers - Megszületett a Red Hot Chili Peppers-babyRed Hot Chili Peppers - Megszületett a Red Hot Chili Peppers-babyRed Hot Chili Peppers - Megszületett a Red Hot Chili Peppers-babyRed Hot Chili Peppers - Megszületett a Red Hot Chili Peppers-baby