Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Britney-szexvideó a láthatáron

Britney Spears - Britney-szexvideó a láthatáron

Életének legmélyebb mélypontjára ért Britney Spears. Az énekesnőnek ma hivatalosan is át kellett adnia gyermekeit exférjének, ráadásul felbukkant egy pasas, aki azt állítja: első osztályú videó van a birtokában a sztárral való hancúrjáról.

Néhány amerikai site már azt rebesgeti, hogy Britney Spears szó szerint haldoklik, miután hivatalosan is elvették tőle két gyermekét. Ám a megpróbáltatások még mindig nem értek véget: egy férfi ugyanis azt állítja, a birtokában van egy szexvideó, melyet idén nyáron készített Hawaii-n.

"Csak szimpla szex volt és kábé 25 percig tarthatott" - nyilatkozta a szerencsés (vagy inkább szerencsétlen?) versenyző a Touch Weekly-nek.

Britney Spears - Britney-szexvideó a láthatáron

Spears ügyvédei természetesen egyből akcióba lendültek és próbálják megakadályozni, hogy az anyag kikerüljön a világhálóra.

Az énekesnő jogi képviselői szerint egyébként a gyermekelhelyezési per egyáltalán nincs még lezárva. Azt állítják ugyanis, hogy védencük alkohol-és drogtesztje nem a megfelelő módon készült, ráadásul úgy vélik, több bizonyíték hitelessége (például az alkalmazottak és testőrök elmondása) is megkérdőjelezhető.

Juhász Gergely

2007. 10. 03.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 10. 03. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 10. 03. 13:54
Az a baj a Britney típusú sztárokkal, hogy 100%-ig a mögöttük álló pénzgépezet működteti őket. Amíg szépen fial a felfedezett, addig támogatják. Amikor már nem, akkor eldobják mint a használt gatyát. Nem állítom, hogy Britney vétlen abban, hogy ide jutott, de ő is ember és időnként támogatásra szorul. Ezt pedig nem kapja meg azoktól akik kihasználták és meggazdagodtak belőle. Hát ez a probléma.
Vendég 2007. 10. 03. 16:30
szerintem tök igazad van, én sajnálom...
Vendég 2007. 10. 24. 0:07
háát az igaz hogy jól kihasználja mindenki.de nem csak a saját hbája hogy idejutott az is igaz.sőt nagyon befolyásolták mások.és azt hiszem hami lettünk volna a helyébe mi is ide sülyedtünk volna...hisz ha bár mit megtehet az ember..akkor miért ne?!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Britney-szexvideó a láthatáron cikk képei
Britney Spears - Britney-szexvideó a láthatáronBritney Spears - Britney-szexvideó a láthatáronBritney Spears - Britney-szexvideó a láthatáronBritney Spears - Britney-szexvideó a láthatáronBritney Spears - Britney-szexvideó a láthatáron