Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Dobos nélkül a Placebo!

Placebo - Dobos nélkül a Placebo!

Steve Hewitt dobos kivált a Placebo együttesből személyes és zenei indokokból kifolyólag. A hosszúhajú dobos tizenegy évet húzott le Brian Molko és Stefan Olsdal mellett – az együttes egyedüli hetero tagjaként. Molkoék jelenleg egy turné fáradalmait pihenik ki és egyelőre nem is keresik Hewitt utódját.

Brian Molko így kommentálta a dobos távozását: “Együttesben zenélni teljesen olyan, mint házasságban élni. És a párkapcsolatok tagjai – a mi esetünkben egy hármasé – az évek során egymás fejére nőhetnek. Helytelen volna azt állítani, hogy nem szereted a partneredet, figyelembe véve azokat a dolgokat, amiken együtt mentetek keresztül és amiket együtt értetek el. Egyszerűen eljön az a pont, amikor rájössz arra, hogy más dolgokat akarsz egy kapcsolattól és hogy többé képtelen vagy továbbra is ugyanazon fedél alatt élni, hogy úgy mondjam.”

Placebo - Dobos nélkül a Placebo!

Steve Hewitt 1996 óta dobolt a Placebo-ban. Molkoék eleinte Robert Schultzberget szemelték ki a “posztra”, de Molko nem igazán jött ki vele, így aztán inkább Steve-et véglegesítették. Placebo című debütáló lemezüket már vele vették fel, mint ahogy további négy stúdióalbumukat is. A dobos nem most gondolt először arra, hogy a srácoktól függetlenül is előrukkoljon valamivel, hiszen egy ideje már ismeretes “Ancient B” című lemezének terve, melynek elkészítésében Hewitt elképzelései szerint a (már feloszlott) Lamb basszusgitárosa, Jon Thorne és Robert Smith is részt venne.

Placebo - Dobos nélkül a Placebo!

A Placeboworld.co.uk szerint a tagok a barátság jegyében, de szomorúan váltak meg egymástól. Éppen most tértek haza az Egyesült Államokból a “Projekt Revolution” turnéról, mely a Linkin Park kezdeményezésével kapott szárnyra. Nyár óta voltak úton, úgyhogy most jól megérdemelt szabadságukat töltik. Mindeközben Molko és Olsdal már kigondolták, hogy tavasszal belevágnak hatodik lemezükbe. Ráadásul egyelőre nem is szándékoznak új dobos után nézni.

2007. 10. 03.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2007. 10. 03. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 10. 13. 8:42
Hát ez BRUTÁLIS!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2007. 11. 14. 9:54
végük van,ennyi volt.....
Vendég 2007. 11. 19. 23:18
bazmeg-.-...
Vendég 2008. 01. 22. 19:56
Brin a legédesebb......

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Dobos nélkül a Placebo! cikk képei
Placebo - Dobos nélkül a Placebo!Placebo - Dobos nélkül a Placebo!Placebo - Dobos nélkül a Placebo!Placebo - Dobos nélkül a Placebo!