Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új rádióműsort indít Sterbinszky

Sterbinszky - Új rádióműsort indít Sterbinszky

Örülhetnek a rajongók, hiszen Magyarország legjobb internetes rádiójában, a justmusic.fm-en indít új show-t Sterbinszky. A "Just Session By Sterbinszky" október 5-én startol és onnantól minden pénteken lesz hallható délután öttől hétig.

Queen Of Chinatown

2007. október 5-én, pénteken indul útjára a "Just Session by Sterbinszky" című vadonatúj műsor a Justmusic.FM-en, Magyarország egyik legnépszerűbb internetes rádióján. A péntekenként jelentkező mixműsor 17-19-ig óráig lesz hallható - és az első alkalommal látható is, ugyanis most pénteken Sterby élőben játssza aktuális kedvenceit a Justmusic.FM-en.

Sterbinszkyről köztudott, hogy már régóta otthonosan mozog rádiós berkekben, így egészen biztos, hogy ezúttal is professzionális show-t prezentál a Justmusic.FM hallgatóinak. A show zenei kínálata igazán különleges lesz, hiszen olyan újdonságok és exkluzív promo dalok is hallhatók majd benne, amelyeket Sterbinszky még soha sehol nem mutatott be a közönségének.

2007. 10. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új rádióműsort indít Sterbinszky cikk képei
Sterbinszky - Új rádióműsort indít SterbinszkySterbinszky - Új rádióműsort indít SterbinszkySterbinszky - Új rádióműsort indít SterbinszkySterbinszky - Új rádióműsort indít Sterbinszky