Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Vészhelyzetben a The Moog

The Moog - Vészhelyzetben a The Moog

A The Moog első klipje újabb sikert könyvelhet el, hiszen nemrég a tengeren túlon is felkerült rotációba az I Like You című szám, mégpedig az MTVU csatornán. A zeneadónak köszönhetően, ami az MTV network egyik divíziója, 750 kollégiumban és egyetemi kampuszon nézhetik a hallgatók a közkedvelt zenekarok legfrissebb klipjeit az Egyesült Államokban.

A csatorna The Freshmen c. újdonságokat bemutató műsorában az elmúlt három héten az együttes I Like You c. száma az öt legfrissebb klip között tűnt fel. Nézői szavazatok alapján került be a rotációba az ötletes woodoo film.
Az I Like You nóta nem csak az egyetemi hallgatók körében lett nagyon közkedvelt, hanem a sikeres korházi sorozat, a Vészhelyzet producerei is felfigyeltek a tehetséges csapatra. A BugMusic saját honlapján legfrissebb hírek közt számol be arról, hogy az Egyesült Államokban is futó sorozat jövő heti epizódjának kísérőzenéje lesz a nóta.

Az október elsejével indult magyar MTV műsorán is gyakran feltűnnek a klippel. Sőt! Az idei European Music Awards magyar előadókat díjazó kategóriájában a rajongók szavazatokat is adhatnak le a The Moogra.

Jónap Tamás

2007. 10. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 10. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vészhelyzetben a The Moog cikk képei
The Moog - Vészhelyzetben a The Moog