Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ákos: tripla DVD és dedika

Ákos - Ákos: tripla DVD és dedika

Október 5-én jelenik meg hivatalosan Ákos legújabb kiadványa, a MÉG KÖZELEBB - koncetfilm DVD. A tripla anyag boltokba kerülésének napján ezúttal is dedikálást tart az Andante Borpatikában.

Mint eddig is minden új Ákos-kiadvány megjelenésénél, ezúttal is személyesen dedikálja MÉG KÖZELEBB - koncertfilm DVD-jét az énekes: 2007. október 5-én a budapesti Andante Borpatikában ( I.ker, Bem rkp. 2.) 15 órától lesz lehetősége a rajongóknak találkozni és aláírattatni relikviáikat. Itt természetesen kapható lesz az új DVD, korábbi kiadványokkal, Ákos-relikviákkal együtt. A hírek szerint már elég rendesen kapkodják az új kiadványt, az előrendelés állítólag minden korábbi DVD-rekordot megdöntött a webáruházban.

Ákos - Ákos: tripla DVD és dedika

Ákos legutóbbi albuma, a Még közelebb platinalemez lett, elnyerte az év rockalbuma címet a Fonogram díjkiosztóján, Ákost pedig az év legjobb férfi énekesének választotta a VIVA TV közönsége. Az albumról kimásolt Minden most kezdődik el című, DualDisc formátumú maxi is platina lett. A Még közelebb dalaira épülő koncertturné 2006. decemberétől 2007. szeptemberéig tartott, 19 állomáson csaknem 140.000 érdeklődőt vonzott. Az országjáró turnét tripla (!) DVD-kiadvány örökíti meg, amely világviszonylatban is egyedülálló anyagot tartalmaz. Az első korongon a 2007. májusi, budapesti, fergeteges hangulatú koncert felvétele szerepel, összesen 29 szerzemény, sztereó, Dolby 5.1 és DTS hanggal. 19 (!) dalnál találunk alternatív képsávot: itt tekinthető meg önállóan az a képanyag, amelyet a koncerteken háromosztatú kivetítőn láthattak a nézők. A második korong az extra tartalomé: itt a 2006. decemberében és 2007. nyarán játszott extra turnédalok kaptak helyet, összesen hat szerzemény, mindegyik három hangnormával és alternatív képsávval. Megtekinthetők a Még közelebb album klipjei is a korongon, négy dal, szintén sztereó, DD 5.1 és DTS hanggal. Emellett öt (!) dokumentumfilm is szerepel az extra lemezen: így készült a Még közelebb-album, az Adj hitet klip forgatása, turné-werkfilm, három akusztikus dal az Andante Borpatikában, valamint A hét parancsszó című verslemez készítésének dokumentumfilmje 2001-ből, Kaszás Attila emlékére. A harmadik lemez pedig igazi különlegesség: az éppen tízesztendős, 1997-es Beavatás-koncert felvétele most jelenik meg először DVD-n!

2007. 10. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 10. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ákos: tripla DVD és dedika cikk képei
Ákos - Ákos: tripla DVD és dedikaÁkos - Ákos: tripla DVD és dedika