Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jön az új Spice Girls-sláger, a Headlines

Spice Girls - Jön az új Spice Girls-sláger, a Headlines

Nem mindennapi dolog húszezer jegyet eladni 38 másodperc alatt, de a Spice Girls a minap megcsinálta. A reneszánszára készülő együttes iránt óriási az érdeklődés, így a hölgyek már egy új dalt is összedobtak Headlines címmel.

Headlines

Hét éve nem készített új dalt a Spice Girls, amely Geri Halliwell 1998-as kiválása után zuhant mély depresszióba. Azóta sok víz lefolyt a Dunán: a szexbotrányával David Beckham az egész világ előtt hülyét csinált Victoriából, Eddie Murphy és Mel B románca a bíróságon ért véget, és persze született egy pár Spice-bébi is.

Állítólag a hölgyek már a válság első éveiben, az ezredforduló környékén is gondolkodtak az újrakezdésen, ám akkoriban annyira utálták egymást, hogy még egy egyszerű telefonbeszélgetést sem voltak képesek ordítozás nélkül lezárni. Azóta viszont elásták a csatabárdot: gőzerővel készülnek ugyanis a decemberi comeback-turnéra, amelyen legismertebb dalaikon kívül egy új szerzeménnyel is előrukkolnak majd.

Spice Girls - Jön az új Spice Girls-sláger, a Headlines

Az új Spice Girls sláger a Headlines címet viseli és november 19-én kerül kereskedelmi forgalomba. Ennek kapcsán Emma Bunton egy interjúban óvatos utalást tett arra, hogy ha sikeres lesz a visszatérő turné, valószínűleg az új album elkészítésébe is belevágnak.

Juhász Gergely

2007. 10. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 10. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jön az új Spice Girls-sláger, a Headlines cikk képei
Spice Girls - Jön az új Spice Girls-sláger, a HeadlinesSpice Girls - Jön az új Spice Girls-sláger, a HeadlinesSpice Girls - Jön az új Spice Girls-sláger, a HeadlinesSpice Girls - Jön az új Spice Girls-sláger, a Headlines