Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Beismerte másságát a Tokio Hotel énekese

Tokio Hotel - Beismerte másságát a Tokio Hotel énekese

Lehet rosszat és jót mondani a Tokio Hotelről, de az tuti, hogy a német emo-tinik nagyon tudják, hogyan reklámozzák magukat. Bill Kaulitz például két hete az együttes weblapján beismerte, hogy meleg, ám a bejegyzést azóta törölték.

Monsoon

Tokio Hotel rajongók százezrei estek kétségbe a minap, amikor az együttes frontembere, Bill Kaulitz a saját blogján beismerte, hogy a saját neméhez vonzódik. Az internetes napló a zenekar hivatalos oldalán, a naponta többmilliós oldalletöltést lebonyolító www.tokiohotel.com-on is elérhető, így az énekes bejegyzése néhány óra alatt az egész világot bejárta.

A beismerés kísértetiesen jól volt időzítve, hiszen éppen akkor került ki a netre, amikor Bill betöltötte tizennyolcadik életévét. Ám utána történt egy kis furcsaság.

Tokio Hotel - Beismerte másságát a Tokio Hotel énekese

A blogbejegyzés ugyanis egyik napról a másikra eltűnt. Ezután ismét irdatlan mennyiségű levél és kérdés árasztotta el a Tokio Hotel szerverét, így az együttes menedzsmentje kiadott egy közleményt, mely szerint az ominózus bejegyzést valóban kimoderálták - azért, mert azt állításuk szerint nem Bill Kaulitz írta.

Vagyis az ügy roppant ügyesen rövidre lett zárva, de legalább jó volt arra, hogy megint óriási reklámot csináljon a zenekarnak. Az azonban tény, hogy a Tokio Hotel énekeséről már a zenekar születésekor keringtek hasonló pletykák, ráadásul Billt hosszú évek óta nem látták hölgytársaságban még közeli hozzátartozói sem.

Juhász Gergely

2007. 10. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 10. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 10. 08. 18:38
ezt már eddig is tudtuk hogy meleg xd
Vendég 2007. 10. 09. 20:45
szerintem ISTENI!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2007. 10. 13. 19:58
hát....ezt tuttuk valami uj???
Vendég 2007. 10. 25. 20:52
1. Bill 100, hogy nem meleg!Ezt minden vérbeli rajongó tudja! 2. Ez biztos, hogy vmi hülye anti vicce...Lehet, hogy most nagynak tartja magát és azt hiszi, hogy most ő a menő, de nem így van! 3. Ha Bill tényleg meleg, akkor egy kicsit rosszul fog esni, de az IGAZI TH_FANOK ÍGY IS SZERETNI FOGJÁÁÁÁK!!!!!!!! Ennyit erről! Szeretlek BILL:)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Beismerte másságát a Tokio Hotel énekese cikk képei
Tokio Hotel - Beismerte másságát a Tokio Hotel énekeseTokio Hotel - Beismerte másságát a Tokio Hotel énekeseTokio Hotel - Beismerte másságát a Tokio Hotel énekeseTokio Hotel - Beismerte másságát a Tokio Hotel énekese