Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Regionális MTV-díjak: a magyar MTV is oszt már díjakat

MTV - Regionális MTV-díjak: a magyar MTV is oszt már díjakat

A 14. MTV European Music Awards hazánk szempontjából kiemelkedő jelentőségűnek számít, hiszen idéntől már magyar művészek is elnyerhetik a Music Television regionális díját. A döntést a közönség hozza meg, az idei jelöltek pedig Ákos, a Heaven Street Seven , a Neo, az Idoru és a The Moog.

November 1-jén a müncheni Olympia Hallé-ban immár tizennegyedik alkalommal kerül megrendezésre a Music Television európai szekciójának éves díjkiosztója, az MTV European Music Awards. Az idei díjátadó – ha nem is a hagyományos kategóriák szintjén-, de már hazai vonatkozásokkal is bír. A Music Television ugyanis minden egyes országban, ahol saját MTV-t üzemeltet külön ún. local hero-t azaz „helyi hőst” választ. Mivel október 1-jén hazánkban is elstartolt a magyar MTV, így végre a hazai művészeink közül is díjazásra kerül egy, az MTV Regionális díjában részesül. A jelöltlista pár napja állt össze hazai zenei szakújságírók, rádiós – és televíziós szakemberek bevonásával: az elmúlt egy esztendő zenei termései közül szavazhatott ez a szakmai zsűri, melynek eredményeként öt előadó/csapat került az idei MTV díj jelöltjei közé. A mezőnyről ezúttal nyugodtan kijelenthető, hogy igencsak nemzetközi szintű produkciók sora, mindegyik jelölt bármikor megállná a helyét egy külföldi nagyobb megmérettetésen is. Az idei jelöltek pedig: Ákos, a Heaven Street Seven, a Neo, az Idoru és a Moog közül a közönség szavazatai – a 1793-as telefonszámra küldött SMS-ek - alapján dől el, ki viheti haza november 1-jén elsőként az MTV elismerését. A győztes itthon kapja meg a díjat Málnay B. Leventétől, a Music Television Network Magyarország vezetőjétől.

MTV - Regionális MTV-díjak: a magyar MTV is oszt már díjakat

A jelöltek (és a hozzájuk kapcsolódó kódok):

ÁKOS - Kód: MTV01
HEAVEN STREET SEVEN - Kód: MTV02
THE IDORU - Kód: MTV03
THE MOOG - Kód: MTV04
NEO - Kód: MTV05

fkriszta

2007. 10. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 10. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Regionális MTV-díjak: a magyar MTV is oszt már díjakat cikk képei
MTV - Regionális MTV-díjak: a magyar MTV is oszt már díjakatMTV - Regionális MTV-díjak: a magyar MTV is oszt már díjakat