Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ákos újabb dedikarekordja

Ákos - Ákos újabb dedikarekordja

Október 5-én pénteken látott napvilágot Ákos legújabb kiadványa, a MÉG KÖZELEBB koncert DVD, amit a hagyományokhoz hűen egy hosszas dedikálás követett. Ezúttal Ákos nem kevesebb mint 12 óra és 12 percen át osztotta az aláírásokat, ezzel megdöntve minden eddigi dedikálási rekordját.

Húsz éves pályafutással a háta mögött is képes újabb rekordokat felállítani Ákos. Igaz, a mostani leginkább a kitartó és lelkes közönségnek köszönhető: új kiadványa, a MÉG KÖZELEBB koncertturnéjáról készített DVD megjelenése kapcsán tartott dedikálása minden korábbi közönségtalálkozót meghaladva 12 órán és 12 percen át tartott, közel 2000 aláírást osztva az odasereglett érdeklődőknek. Ezzel bizony minden eddigi dedikarekordján túltett.

Ákos - Ákos újabb dedikarekordja

Az október 5-én boltokba került tripla DVD a 2006. decemberében útnak indult és 2007. szeptemberében zárult MÉG KÖZELEBB koncertsorozat legjobb pillanatait örökítette meg. A 19 állomáson közel 140 ezer néző tekintette meg a lemezbemutató turné előadásait. A tripla DVD első korongján a 2007. májusi SYMA Csarnokban megrendezésre került nagykoncert felvétele szerepel, összesen 29 dal, melyből 26-nál alternatív képsáv található, és mindez három hangnormával(sztereó, Dolby 5.1 és DTS) nézhető vissza. A második lemez a turné extra dalait sorakoztatja fel, a Még közelebb album klipjeivel és öt dokumentumfilmmel kiegészülve. A harmadik korongon pedig az 1997-es Beavatás-koncert teljes felvételét találhatjuk. A masszív anyagot tekintve nyugodtan kijelenthető, hogy egy nemzetközi szinten is versenyképes, világszínvonalú kiadványnak sikeredett a MÉG KÖZELEBB koncert DVD.

Ákos - Ákos újabb dedikarekordja

fotó: Juhász Viktor/FalconMedia

fkriszta

2007. 10. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 10. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ákos újabb dedikarekordja cikk képei
Ákos - Ákos újabb dedikarekordjaÁkos - Ákos újabb dedikarekordjaÁkos - Ákos újabb dedikarekordjaÁkos - Ákos újabb dedikarekordjaÁkos - Ákos újabb dedikarekordja