Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Wisdom: Ázsiai sikerek

WISDOM - Wisdom: Ázsiai sikerek

A budapesti Wisdom zenekarnak újabb kapukat sikerült áttörnie, ezúttal nemzetközi szinten is. A tavalyi év egyik legkelendőbb hazai metal lemezére egy japán kiadó is felfigyelt, melynek eredményeképp, 2007. szeptember végén 5 ázsiai országban is megjelent a Words Of Wisdom című anyaguk.

Wisdom

A japán székhelyű Soundholic Records a legnagyobb ázsiai kiadó, amely nemzetközi rock/metal lemezek kiadásával foglalkozik. A Wisdom zenekar debütáló lemezének híre a csapat hazai kiadójától és a zenekartól függetlenül jutott el japán rajongókhoz, majd helyi lemezkiadókhoz is, ahonnan váratlanul két ajánlat közül is választhatott a zenekar. Ennek eredményeként 2007. szeptember 26-ától 5 ázsia országban (Kína, Japán, Tajvan, Korea, Hong Kong) is kapható a Words Of Wisdom nagylemezük, méghozzá egy bónusz dallal kiegészítve.

WISDOM - Wisdom: Ázsiai sikerek

Ezzel ők az egyetlen magyar zenekar, akik képviselik a közép-kelet-európai dallamos heavy/power metalt az ázsiai régióban is. A lemezt több nemzetközi online rendelő oldal is felvette kínálatába. A nem mindennapi siker kapcsán elérhető közelségbe került a Wisdom esetleges távolkeleti turnéja, mely komolyabb ugrás lehet a nemzetközi sikerük felé.

A Wisdom idén Karácsony előtt, 2007. december 23-án rendezi meg "Keep Wiseman Alive" éves koncertjét a Wigwamban. A látványos és ingyenes koncert kapcsán egy mini kiadvány megjelentetését is tervezi a zenekar.

Gab

2007. 10. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2007. 10. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Wisdom: Ázsiai sikerek cikk képei
WISDOM - Wisdom: Ázsiai sikerekWISDOM - Wisdom: Ázsiai sikerek