Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szenzáció: Christina Aguilera-Aretha Franklin duett az év végén

Christina Aguilera - Szenzáció: Christina Aguilera-Aretha Franklin duett az év végén

A music.hu ezennel Aguilera nyakába akasztja "A világ legszebb kismamája" címet. Az énekesnő terhessége alatt sem pihen: hamarosan duettet énekel Amerika egyik legnagyobb legendájával, Aretha Franklinnel.

Ain't No Other Man

Duettet tervez Christina Aguilera és Aretha Franklin. A két sztár menedzsmentje egyelőre nem hozta nyilvánosságra a dal címét, annyi azonban biztos, hogy a felvétel Aretha új, Jewels In The Crown: All Star Duets With The Queen című albumán kap majd helyet.

A duettlemez a tervek szerint idén decemberben kerül a boltokba - éppen akkor, amikor Aguilera fiúgyermeke is megérkezik. A boldog kismama tehát a gyermekvárás utolsó heteiben énekli fel karrierjének egyik legfontosabb dalát.

Christina Aguilera - Szenzáció: Christina Aguilera-Aretha Franklin duett az év végén

Aretha Franklinről nem árt tudni, hogy az amerikai Time magazin a huszadik század száz legfontosabb személyisége közé sorolta, ráadásul Ő volt az első nő, aki bekerült a Rock and Roll Hall of Fame-be. Szóval vele duettet énekelni tényleg óriási elismerés.

Juhász Gergely

2007. 10. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 10. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szenzáció: Christina Aguilera-Aretha Franklin duett az év végén cikk képei
Christina Aguilera - Szenzáció: Christina Aguilera-Aretha Franklin duett az év végénChristina Aguilera - Szenzáció: Christina Aguilera-Aretha Franklin duett az év végénChristina Aguilera - Szenzáció: Christina Aguilera-Aretha Franklin duett az év végénChristina Aguilera - Szenzáció: Christina Aguilera-Aretha Franklin duett az év végén