Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A CNN-en debütál az új R.E.M. sláger

REM - A CNN-en debütál az új R.E.M. sláger

Nagy dobásra készül az REM. A csapat vadonatúj dala, az Until The Day Is Done ma este a CNN-en kerül először bemutatásra - méghozzá a legendás "Anderson Cooper 360" Showban.

Until The Day Is Done

Az éjjeli baglyoknak és a (nagyon) korán kelőknek érdemes lesz holnap hajnali négy körül a CNN-re kapcsolni, hiszen magyar idő szerint akkor lesz látható-hallható az R.E.M. új dala Anderson Cooper műsorában.

Az Until The Day Is Done című szerzemény egyébként nem ismeretlen a rajongók számára, hiszen a banda idén nyáron eljátszotta már néhányszor egy-két dublini bulin, viszont a végleges verziót eddig sehol sem adták még elő.

REM - A CNN-en debütál az új R.E.M. sláger

A ma esti CNN-es szereplés egyértelműen az R.E.M. eddigi legkomolyabb médianyomulása, az "Anderson Cooper 360" ugyanis a csatorna egyik legnézettebb showja. Két éve a pedofilbotrányt lezáró jogerős ítélet után itt adott exkluzív interjút Michael Jackson volt vezető védőügyvéde, Thomas Mesereau is.

Juhász Gergely

2007. 10. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 10. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A CNN-en debütál az új R.E.M. sláger cikk képei
REM - A CNN-en debütál az új R.E.M. slágerREM - A CNN-en debütál az új R.E.M. slágerREM - A CNN-en debütál az új R.E.M. slágerREM - A CNN-en debütál az új R.E.M. sláger