Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Friss Lola klip, ezúttal angolul

Lola - Friss Lola klip, ezúttal angolul

A napokban forgatta le Lola hatodik (!) klipjét "Baby I Don't Care" címmel. Az új dal és video rendhagyó módon kizárólag angol nyelven készült el. Az Indián vezette forgatáson a tini énekesnő többek között egy óriási mosógépben is énekelte vadonatúj dalát, így a klip egyáltalán nem mondható hétköznapinak.

Baby I Don't Care

A "Baby I Don't Care" c. felvételt a Transvision Vamp nevű banda vitte sikerre a '80-as évek végén Wendy James-szel az élükön, Közel húsz év elteltével most Lola vette el a ma már kultuszzenekarként emlegetett csapat slágerét. Lola a klipben az egykori zenekar énekesnője iránti tisztelete jeléül az ő fotóját tetette pólójára. Ahogy annak idején az egykori banda is, most ő is egy hatalmas Elvis Presley kép előtt énekel. A forgatás egyik helyszíne egy mosoda volt, ahol rajongók alkották a szereplőket. A video kedvéért Lola egy mosogépbe is bemászott, és ott énekelte új dalát. A mosodában egyébként egy hatalmas tinibuliba csöppenünk, ahol mindenki kedvére tombolhatott. A klip másik helyszíne egy hatalmas műterem volt. A háttérdíszletek a '80-as évek punk hangulatát idézik, így az új klip stílusa és lázadó hangulata más, mint az eddigi Lola-videóké.

Lola - Friss Lola klip, ezúttal angolul

A "Baby I Don't Care" Lola előadásában az áprilisi Tokio Hotel-koncerten debütált, ahol hatalmas sikert aratott. Az új klip premierje október második felére várható a VIVA TV-n.

Jónap Tamás

2007. 10. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 10. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Friss Lola klip, ezúttal angolul cikk képei
Lola - Friss Lola klip, ezúttal angolulLola - Friss Lola klip, ezúttal angolul