Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ákos és Superman is műsorvezető lesz az MTV-n!

Ákos - Ákos és Superman is műsorvezető lesz az MTV-n!

A magyar MTV legszókimondóbb, legvagányabb műsorát, a SWUNGot a korábban már beharangozott Winkler Róbert mellett Ákos, hazánk pop ikonja és a nagy megmondó, Erdélyi Zsolt (Superman) vezeti.

Minden most kezdődik el

A magyar MTV-nek sikerült az, ami korábban egyetlen más csatornának sem: összehozta az ország és a világ legkúlabb arcait és műsorait. Gwen Stefani legújabb klipje a magyar MTV-vel együtt debütált Európában. Ákos nyitó dala után Erdélyi Zsolttal és Winkler Róberttel együtt a SWUNG műsorvezetőjeként szóban is megmondja a magáét. Ákos a hétfői adásokat vezeti majd, mely nap mellett a hírek szerint pont azért döntött, mert a rendszerváltás előtti időszakban hétfőnként volt rendszeresen adásszünet. Az MTV csatornahangjaként Kolovratnik Krisztián színész szólal meg. És az új csatorna mögött felvonultatott hírességek sorában ez a néhány név még csupán a kezdet.

Ákos - Ákos és Superman is műsorvezető lesz az MTV-n!

Október 15-től 22:00 órától provokál a SWUNG, amelyben hétfőnként Ákos, szerdánként Winkler Róbert, péntekenként pedig Superman (Erdélyi Zsolt) mondja meg élőben a tutit. A műsor stúdiójának díszleteit Kentaur álmodta meg. Feküdt neki a feladat, hiszen maga is az MTV-n nőtt fel. „’Garage’ hatásra törekedtem. Olyan világot álmodtam a magyar MTV-hez, amelyben minden szubkultúra rajongója megtalálja az ízlésvilágához közel álló elemet, akárcsak az új magyar MTV műsorkínálatában” – kommentálta legújabb alkotását Kentaur.

A műsorvezetők vendégeikkel és a nézőkkel közösen élőben vesézik ki az aktuális társadalmi témákat és a zenei élet eseményeit. Talán még Winkler Robi hű társa, a 16 éves Morzsi kutya is jól megmondja. A SWUNGban csak a politika tabu.

2007. 10. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 10. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ákos és Superman is műsorvezető lesz az MTV-n! cikk képei
Ákos - Ákos és Superman is műsorvezető lesz az MTV-n!Ákos - Ákos és Superman is műsorvezető lesz az MTV-n!