Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A The Moog is díjazott lehet az MTV European Music Awards-on

The Moog - A The Moog is díjazott lehet az MTV European Music Awards-on

Az október elsején indult új hazai zenei csatorna, a magyar MTV egy előadót jelölhet a Münchenben megrendezésre kerülő MTV European Music Awards-on. A díjátadón a világhírességeket jelölő kategóriák mellett a legjobb európai előadók is díjazottak lehetnek, így most először egy magyar együttesnek, illetve előadónak is lehetősége van elnyerni a zenei csatorna díját.

A magyar MTV jelöltjeinek neve hazai újságírókból és rádiósokból illetve egyéb zenei szakértőkből álló szakmai zsűri döntése alapján lett végleges. Az öt legjobb közt a The Moog is szerepel. A nyertesről pedig természetesen a közönség dönt majd sms formájában, a szavazatokat a 1793-as telefonszámra küldhetik a következő kóddal: MTV04. (***(Bruttó 210 Ft/SMS)
A zsűri elsősorban olyan zenekarokat válogatott be a legjobb öt közé, akiket a legesélyesebbnek tartanak a nemzetközi megmérettetésben. Ennek a kritériumnak a The Moog abszolút eleget tud tenni, hiszen a külföldi sikerek hazai hírnévvel is párosultak. A mai napon, október 11-én a Petőfi Rádión a „Nap Előadója”-nak választották a zenekart, és a heti játszási listájukon az előkelő 5. helyen szerepel az Everybody Wants című számuk. Az új magyar zenei csatornán is igen gyakran látható az együttes első klipje, mitöbb a legfrissebb MTV slágerlistán a negyedik helyen szerepel a The Moog, amivel a legjobb helyen végzett magyar zenekar címét is kiérdemelték.
Legközelebb élőben október 20-án, azaz jövő pénteken lehet hallani őket az Almássy Téri Szabadidőközpontban. Aki esetleg hezitálna, melyik zenekarra vagy előadóra adja a voksát, az menjen el a koncertre és nem marad kétsége.

2007. 10. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Pet 2007. 10. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 10. 14. 15:09
van még 4 másik jelölt! mellesleg mindegyik jobb mint a múg

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A The Moog is díjazott lehet az MTV European Music Awards-on cikk képei
The Moog - A The Moog is díjazott lehet az MTV European Music Awards-onThe Moog - A The Moog is díjazott lehet az MTV European Music Awards-on