Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Folytatódik a Sugababes sikerszériája

Sugarbabes - Folytatódik a Sugababes sikerszériája

A brit slágerlistákkal és lemezeladásokkal foglalkozó British Hit Singles & Albums című évente megjelenő könyv szerint az új évezred eddigi legsikeresebb női előadói Nagy-Britanniában a Sugababes-lányok.

A trió 2000 szeptemberében mutatkozott be a hazai kislemezlistán az Overload című dallal. Azóta további tizennyolc felvétellel szerepelt a TOP 40-ben, közülük tizennégy a tízes élmezőnybe is bejutott. A csajok már az első listavezetőjükkel, a Freak Like Me cíművel zenetörténelmet írtak: 2002 áprilisában az átlagéletkort tekintve a Sugababes lett a legfiatalabb, csak lányokból álló listát vezető együttes a szigetországban. A lánytrió két tagcserén is átesett, már csak Keisha Buchanan a tagja az alapítók közül. 2001 őszén Siobhan Donaghy távozott, helyét az Atomic Kittenben megismert Heidi Range vette át. 2005 karácsonya előtt Mutya Buena hagyta el a csapatot, az ő utóda Amelle Berrabah lett.

Sugarbabes - Folytatódik a Sugababes sikerszériája

A Sugababes kedden jelentette meg az ötödik, Change című stúdióalbumát, amelynek beharangozó dala, az About You Now az elmúlt héten a brit lista élére került, és a héten is őrzi vezető pozícióját. Ez a lányok hatodik hazai listavezetője. Idén már szerepeltek az összesítés csúcsán: a Comic Relief nevű jótékonysági szervezet részére a Girls Aloud nevű lánycsapattal rögzített Walk This Way című felvétellel vezettek. Az Aerosmith és a Run-D.M.C. közös slágerének átdolgozásával egy hétig uralták a mezőnyt. (Új Szó)

Puha József

2007. 10. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2007. 10. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 10. 18. 14:54
jey

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Folytatódik a Sugababes sikerszériája cikk képei
Sugarbabes - Folytatódik a Sugababes sikerszériájaSugarbabes - Folytatódik a Sugababes sikerszériája