Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megnősül az Oasis fenegyereke

Oasis - Megnősül az Oasis fenegyereke

Liam Gallagher nem kapkodta el: az énekes hétévnyi együttjárás után október 26-án vezeti oltár elé kedvesét, Nicole Appletont - és ezzel újra a porba tiporja nagy riválisát, Nicole korábbi szerelmét, Robbie Williamst.

Wonderwall

Az ezredforduló után évről-évre megjelentek hírek az Oasis és az All Saints tagjainak házasságáról, ám a pletykák végül mindig alaptalannak bizonyultak. Most viszont biztos, hogy hivatalosan is összeköti az életét Liam Gallagher és Nicole Appleton, hiszen a nagy napra, október 26-ra már ki is béreltek egy Westminster-i templomot.

A szertartás után a vendégek a nem kicsit impozáns Claridges Hotelben folytathatják az ünneplést, ahonnan az ifjú házasok állítólag rögtön a lagzi után elrepülnek mézeshetezni.

A 35 éves Liamnak ez lesz a második házassága. Az Oasis énekesének az angol színésznő Patsy Kensit volt az első felesége, akitől 2000-ben vált el. A 32 éves Nicole Appleton most vonul először oltár elé.

Oasis - Megnősül az Oasis fenegyereke

Érdekes, hogy előző nagy szerelme éppen Robbie Williams volt, aki Liam legnagyobb ősellensége. A két zenész évek óta alázza egymást a médián keresztül; Galagher például fél éve azt nyilatkozta egy angol lapnak: „Szerintem az a hülyegyerek a Take Thatből egyszer öngyilkos lesz. Szívesen adnám a kezébe a pisztolyt”.

Juhász Gergely

2007. 10. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 10. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
VENDÉG 2015. 02. 04. 10:43
Sok boldogságot!))

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Megnősül az Oasis fenegyereke cikk képei
Oasis - Megnősül az Oasis fenegyerekeOasis - Megnősül az Oasis fenegyerekeOasis - Megnősül az Oasis fenegyerekeOasis - Megnősül az Oasis fenegyereke