Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lefújta az új lemezt Usher

Usher - Lefújta az új lemezt Usher

Családi okokra hivatkozva nem készíti el új lemezét Usher. A fenegyerek titokban már elvette menyasszonyát, Tameka Fostert, akitől hamarosan kisfia születik - ezért döntött úgy, hogy most rajtuk kívül semmi mással nem foglalkozik.

Same Girl

Meg kell hagyni: Usher olyan mesteri módon rázta le a házassági fotóira pályázó újságírókat, hogy azt tanítani lehetne. Lelépett a saját, előre bejelentett esküvőjéről - ami mint utólag kiderült, csak kamu és félrevezetés volt... -, majd nem sokkal később titokban, néhány közeli barát társaságában megtartották a lagzit.

Közben megindultak a találgatások a sztár gyermekének neméről és születési idejéről is. Utánajártunk: a pici fiú lesz és nagy valószínűséggel még novemberben megérkezik. Usher éppen emiatt fújta le új korongját, amit idén őszre ígért.

Usher - Lefújta az új lemezt Usher

"Egy lemezt bármikor megcsinálhatok. Egy kisbaba viszont akkor jön, amikor Ő akar, így a családomon kívül most semmi más nem érdekel" - nyilatkozta a sztár.

Juhász Gergely

2007. 10. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 10. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Lefújta az új lemezt Usher cikk képei
Usher - Lefújta az új lemezt UsherUsher - Lefújta az új lemezt UsherUsher - Lefújta az új lemezt UsherUsher - Lefújta az új lemezt Usher