Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Összeverték a Hooligans tagjait

Hooligans - Összeverték a Hooligans tagjait

Rohammentő szállította kórházba a Hooligans zenészeit vasárnap éjjel - adta hírül a Bors. Az együttes tagjait egy ismert fővárosi szórakozóhely előtt verték össze ismeretlenek minden ok nélkül. Endi, Csipa és Zsolt súlyos sérüléseket szenvedett.

Szabadon

Vasárnap éjjel a hetedik kerület egyik ismert szórakozóhelye előtt - minden előzmény nélkül - három férfi rontott a Hooligans együttesre. Endi és Zsolti a fején, Csipa pedig a gerincén sérült meg. Mindhármukat mentő szállította a Péterfy Sándor utcai kórházba.

Szemtanúk elmondása szerint az együttes "bűne" annyi volt, hogy az egyik tag a turnébuszukból való kiszállásnál egy szűk utcában néhány pillanatra feltartott egy arra közlekedő taxit. A zenész semmilyen vitát nem provokált, még oda is ment az autóshoz, hogy bocsánatot kérjen.

A sofőr azonban erre az autóhoz vágta a zenész fejét. Ezután három kigyúrt, kopasz férfi elkezdte ütlegelni a zenészeket és a velük lévő kisebb társaságot. A mentőket valószínűleg a társaság egyik tagja értesíthette, ugyanis perceken belül a helyszínre érkeztek a rendőrökkel együtt. Ekkorra azonban a támadóknak és a taxisnak is nyoma veszett.

Hooligans - Összeverték a Hooligans tagjait

Jó hír viszont, hogy a közelben lévő térfigyelő kamera rögzítette az eseményeket, így remélhetőleg meglesznek a tettesek. Őszintén drukkolunk a Hooligans tagjainak a mihamarabbi felépülésért.

Juhász Gergely

2007. 10. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 10. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 10. 16. 14:32
Hogy lehetnek ilyen emberek??ezért így összeverni őket...áh..vagy még ha utálják őket alapból akkor meg mit foglalkoznak velük? Aki nem szereti őket ne foglalkozzon velük ennyi...
Vendég 2007. 10. 17. 14:39
Szánalmas,hogy valaki abban leli örömét,ha másokat bánthat!Lehet,hogy a srácok "kapatosak" voltak,és pár pillanatig feltartották a forgalamt,de ha Endi vette a fáradságot és bocsánatot kért ezért,akkor ne az legyen már a válasz,hogy elkezdem ütni!!!:( Jobbulást a Hoolik-nak,és további sok sikert!!!
Vendég 2007. 10. 21. 20:50
haha vicces rájukfért
Vendég 2007. 11. 12. 11:06
jo lenne ha ingyen is lehetne letölteni hooligans zenét és nem mindig az a k.rva zsugoriság lenne hogy mindig leenni az ember bőrét pénzzel.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Összeverték a Hooligans tagjait cikk képei
Hooligans - Összeverték a Hooligans tagjaitHooligans - Összeverték a Hooligans tagjaitHooligans - Összeverték a Hooligans tagjaitHooligans - Összeverték a Hooligans tagjait