Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Snoop Dogg újabb húzása

Snoop Dogg - Snoop Dogg újabb húzása

Az amerikai rapper ismét rossz fát tett a tűzre. Mivel a bíróság rájött, hogy pézbüntetéssel már nem lehet megfogni a rosszfiút, mert lazán kicsenget bármennyit, legújabb bűnéért közmunkával kell fizetnie. Azt gondolhatták, hogy ez lehet a pénz helyett a legmegfelelőbb büntetés számára.

Candy

Mostani törvénytelenségéért, illegális fegyverviselésért 160 órás közmunkát kapott, amit egy kaliforniai parkban kell letöltenie. Tudjuk róla, hogy nem veszi túl komolyan az életet, így valószínűleg ezt a büntetést sem, mint ahogyan az előzőt sem. Tavasszal marihuána birtoklás, most illegális fegyverviselés miatt, de az előző sem volt túlságosan hatásos, még úgy sem, hogy az akkori balhéja miatt kitiltották Angliából. Így nem valószínű, hogy ez a fajta büntetés a megfelelő módszer számára. Legújabb munkakörébe olyan hasonlóan szép feladatok tartoznak, mint a földre hullott lomb összesöprése, padok festése, valamint szemétszedés. Kétségtelen, hogy ez egy teljesen új munka a 36 éves Snoop számára, kicsit távol áll attól a foglalkozástól, mint amiben megismertük. Méltán mondhatjuk, hogy ő az amerikai hip-hop zene egyik legalapvetőbb tagja. Elég sokoldalú személyiség, hiszen rapper, színész, több betétdalt is írt már filmekhez, rendezett pornófilmeket, valamint korábban kosarazott is, de a lomb és szemét összeszedése eddig nem tartozott a profiljába.

Snoop Dogg - Snoop Dogg újabb húzása

Snoop ügyvédje egy német internetes lapnak elmondta, hogy a közmunka ledolgozásának határideje nincs meghatározva, így még nem tudni, mikor lát hozzá a parkgondozásnak.
Ezek után senki ne legyen meglepődve, ha egy kaliforniai parkban sétálva Snoop Dogg-ra lesz figyelmes, mert nem a látásával van baj!

Szabó Anett

2007. 10. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Anett 2007. 10. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 04. 19. 19:39
Hogy ez milyem mocsokság! Mért kell ilyet csinálni vele?
Vendég 2008. 05. 08. 17:33
nem hiszem hogy ő ezt lefogja Valaha is Dolgozni!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Snoop Dogg újabb húzása cikk képei
Snoop Dogg - Snoop Dogg újabb húzásaSnoop Dogg - Snoop Dogg újabb húzásaSnoop Dogg - Snoop Dogg újabb húzásaSnoop Dogg - Snoop Dogg újabb húzása