Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Amy rács mögött

Amy Winehouse - Amy rács mögött

Amy Winehouse az utóbbi időben egyre mélyebbre kerül. Mostanság nem karrierje alakulása, hanem sokkal inkább magánéleti- és drogbotránya miatt hallunk róla. Az eddig viszonylag zavartalanul zajlott európai turnéjának most vége! Amy-t ugyanis lecsukták Norvégiában, a vád pedig drogbirtoklás.

Rehab

Nem túl fényes a huszonnégy éves Amy helyzete. Férjével, Blake-kel Norvégiában, a hegyekben szálltak meg egy szállodában, de úgy tűnik, nem tudtak eléggé elbújni a világ elől, mert csütörtökön a norvég rendőrség átkutatta szobájukat, és persze nem eredménytelenül. Emiatt ül most a brit énekesnő, és élvezi a norvégok börtönbeli vendégszeretetét, bár még egyenlőre nem tudni, meddig. Amy nyár végén már volt kórházban drogfogyasztás miatt. Barátai és hozzátartozói szerint már akkor el kellett volna mennie egy elvonóra, de ő kézzel lábbal hadakozott ez ellen. Néhány nap múlva mégis bevonultak férjével együtt egy elvonóra, de nem voltak túl kitartóak, mert néhány nap múlva feladták, és hazamentek. Hát, így viszont ez lett az eredménye a további lecsúszásnak! A börtönben legalább lesz ideje gondolkodni, talán átértékeli kicsit életét.

Amy Winehouse - Amy rács mögött

November elsején rendezik az idei MTV Europe Music Awards-ot München-ben, amire Amy-t is meghívták fellépni, ő is hivatalos az eseményre. Vagyis csak lenne, mert úgy, hogy lecsukták, nem igazán tud ott lenni az egyik legnagyobb és legjelentősebb európai zenei ünnepségen. Igent mondott, majd lemondta, aztán újra igent mondott a meghívásra. Végre örülhettek a rajongók, hogy Amy ott lesz a díjkiosztón, de most megint kétséges, sőt elég nagy rá az esély, hogy nem lesz jelen, mert nem fogják ejteni ellene a vádat. Már a Las Vegas-ban rendezett MTV Music Awards-on sem tudott részt venni, akkor rosszul érezte magát. Csak remélni tudjuk, hogy Amy, ha mástól nem is, de a börtönbüntetéstől végre magára talál és felhagy ezzel az életmóddal.

Szabó Anett

2007. 10. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Anett 2007. 10. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Amy rács mögött cikk képei
Amy Winehouse - Amy rács mögöttAmy Winehouse - Amy rács mögöttAmy Winehouse - Amy rács mögött