Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újra összehozná az 'N Sync-et Lance Bass

NSync - Újra összehozná az 'N Sync-et Lance Bass

Érdekes pletykát szellőztetett meg a minap Lance Bass az amerikai GQ magazinnak: a homoszexualitását immár nyíltan vállaló énekes ugyanis régóta álmodozik egy új 'N Sync albumról, méghozzá Justin Timberlake közreműködésével.

This I Promise You

Lance Bass még mindig abban reménykedik, hogy Justin Timberlake visszatér az 'N Sync-be egy új album kedvéért. Érdekes, hogy Timberlake 2004-es kiválása után éppen Lance került teljesen a padlóra - mivel tudta, hogy a frontember távozása után semmi keresnivalójuk a popszakmában.

Bass arról is beszélt, hogy hébe-hóba összefutnak még az ex-tagokkal, és bár konkrétan nem beszéltek a nagy újrakezdésről, de szerinte nem lehetetlen újra összehozni az 'N Sync-et az eredeti felállásban.

NSync - Újra összehozná az 'N Sync-et Lance Bass

Az énekes nem véletlenül kapaszkodik régi együttesébe, jelenleg ugyanis kisebb színházi darabok és C-kategóriás kisfilmek színészeként tengődik. Komoly bevételi források híján Lance önéletrajzi regényt is írt, amely éppen október 23-án kerül a boltokba Out Of 'N Sync címmel.

Juhász Gergely

2007. 10. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 10. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újra összehozná az 'N Sync-et Lance Bass cikk képei
NSync - Újra összehozná az 'N Sync-et Lance BassNSync - Újra összehozná az 'N Sync-et Lance BassNSync - Újra összehozná az 'N Sync-et Lance BassNSync - Újra összehozná az 'N Sync-et Lance Bass