Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Készül az új Police lemez?

Police - Készül az új Police lemez?

Érdekes interjút adott a hétvégén Andy Summers, a Police gitárosa. A zenészt arról kérdezték, hogy mit fog csinálni a 2007-es turné után. Summers szerint nem kizárt, hogy hamarosan elkészítenek egy új Police albumot. Aztán hozzátette: csak viccelt...

Every Breath You Take

Rajongók milliói fognak örömtáncot járni, ha Andy Summers nemcsak viccből beszélt az új Police lemezről. A gitáros Dublinban ugyanis a következőket mondta az együttes jövőjét firtató kérdésre:

"Azt gondolom, hogy most vagyunk a karrierünk csúcsán, ráadásul újra felfedeztük, mennyire szeretünk zenélni. Ezzel a tudással most egy minden igényt kielégítő, teljesen profi albumot tudnánk készíteni. És erre van is esély... kábé annyi, mint hogy egy elefánt lakjon a hálószobámban" - mesélte viccesen a 64 éves Summers.

Police - Készül az új Police lemez?

Amennyiben a hír nem kacsa, és a Police a turné után valóban új albumot készít, az bizony igazi poptörténeti szenzáció lenne. Az együttes 1984-ben bomlott fel öt album és egy tucat világsláger után, majd 2007-ben a tagok - az énekes Sting, a gitáros Andy Summers és a dobos Stewart Copeland - bejelentették, hogy húsz év szünet után újra turnézni indulnak.

Vagyis abszolút lehetséges, hogy jövőre egy új albumot is készítenek. Ezek szerint mégis lakik egy elefánt Andy Summers hálószobájában...?

Juhász Gergely

2007. 10. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 10. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Készül az új Police lemez? cikk képei
Police - Készül az új Police lemez?Police - Készül az új Police lemez?Police - Készül az új Police lemez?Police - Készül az új Police lemez?