Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Paris legújabb hóbortja

Paris Hilton - Paris legújabb hóbortja

Rengeteg meglepetést okozott már Paris Hilton, de mivel mindig meg tud újulni, most itt a legfrissebb! A partyk és börtön szakértője új fába vágta a fejszéjét, és átadta magát egy új dolognak: nem túl szokványos módon mosómedvét szeretne tartani. Büszke gazdája egy csivava kutyusnak, három macskának valamint egy csincsillának, de ezek mellett úgy érezte, hogy még egy nem igazán tipikus háziállat, egy mosómedve is megfér.

Stars are blind

Tudjuk ugyan, hogy nála már szinte semmin sem szabad meglepődni, de vajon honnan jött Paris ötlete, hogy egy mosómedvét szeretne tartani otthon? Erre a kérdésre a botrányhősnő egy családi történetet hozott fel példaként. Az édesapja egy mosómedvét tartott háziállatként, amit még kölyökkorában talált egy farmon. Nagyon szerette az állatot, aki a mamájának tekintette, hiszen ő nevelte fel. Paris szerint az újdonült kedvenc nagyon ragaszkodott a papájához. Biztosan a szőkeségnek is újabb állatra van szüksége, amivel törődhet, hiszen a partykon és a vásárláson kívül az állattartás a másik szenvedélye, amiben kiélheti magát. Állatainak nincs rossz sora, elhalmozza őket minden földi jóval, amire egy kedvencnek csak szüksége lehet, legyen az bármilyen étel, vagy ruha a kutyusnak.
Darren Lynn Bousmann, Paris legújabb, még készülő filmjének rendezője elmondta, hogy nagyon meglepődött, mikor Hilton kisasszony egy mosómedvével jelent meg a forgatáson. Meg is akart ismerkedni az új kedvenccel, de Paris nem engedte. A party-királynő bizonyosan jó mélyen beleásta magát abba, hogyan kell nevelni, gondozni egy ilyen állatot, hogy felelősség-teljesen láthassa el kedvence körüli feladatait.
Paris-ról mindent mondhatunk, csak azt nem hogy unalmas. Néhány héttel ezelőtt az ittas vezetés miatt balhéba került Kiefer Sutherland-nak akart tanácsokat osztogatni börtönbeli tapasztalatai alapján. Tanácsokat osztogat, Ruanda-ba utazik segíteni embertársain, mosómedvét tart! Kíváncsian várjuk, mivel áll elő megint és okoz újabb meglepetéseket a világnak…

Paris Hilton - Paris legújabb hóbortja

Szabó Anett

2007. 10. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Anett 2007. 10. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Paris legújabb hóbortja cikk képei
Paris Hilton - Paris legújabb hóbortjaParis Hilton - Paris legújabb hóbortjaParis Hilton - Paris legújabb hóbortjaParis Hilton - Paris legújabb hóbortja