Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Notorius BIG-t viaszba öntötték

Notorius B.I.G. - Notorius BIG-t viaszba öntötték

Bár már több mint 10 éve annak, hogy a rapper-fenomént, Notorius BIG-t lelőtték, a rajongók nagy örömére a Madame Tussaud panoptikum alkotó munkatársai gondoltak egy nagyot, és megformálták őt viaszból és így ő is bekerült azon sztárok, hírességek közé, akikkel a new yorki-i Madame Tussaud panoptikumban találkozhatunk. A világ legnagyobb ilyen intézménye London-ban van, de Biggie-t az amerikai nagyváros állandó kiállításán nézegethetik az érdeklődők. Szintén elhunyt rapper kollégája, 2Pac után most benne is gyönyörködhetünk.

Nasty girl

Aki ellátogat ebbe a panoptikumba, meglehetősen komoly vizuális élménnyel lesz gazdagabb, hiszen a nagy gonddal készült életnagyságú viaszból készült sztárok aprólékosan, részletesen megformáltak, és teljesen valósághűek. Természetesen Biggie is úgy néz ki, mintha csak ott állna a látogatóval szemben. A rapper talán leggyakoribb viselete az öltöny volt, így őt itt egy fehér öltönyben, fején fehér kalappal ábrázolták. Jobb kezében egy sétapácát tart, bal keze pedig olyan lazán van zsebre dugva, mintha egy városi séta közben kapták volna el a pillanatot, ami viaszba öntve megőrzi őt az utókornak.
2 Pac és Biggie halála idején nem fújtak túlságosan nyugodt szelek Los Angeles utcáin a rapperek felé, mindkettőjük gyilkosság áldozata lett, és a tettesek még a mai napig nem kerültek rendőrkézre.

Notorius B.I.G. - Notorius BIG-t viaszba öntötték

Nem a panoptikum az első, ami valamilyen módon szeretne adózni az egykori rapper emlékének. Elkezdték az életét bemutató emlékfilm munkálatait, és halálának tizedik évfordulójának alkalmából kiadták régi slágereit egy Greatest Hits formájában, melyen a 21. századi technikának köszönhetően olyan mostani nagy nevek „énekelhetnek” Biggie-vel, mint Nelly vagy Diddy.

Szabó Anett

2007. 10. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Anett 2007. 10. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 12. 19. 17:23
vmi életrajzi dvd-je nem jelent meg mint Pac-nak?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Notorius BIG-t viaszba öntötték cikk képei
Notorius B.I.G. - Notorius BIG-t viaszba öntöttékNotorius B.I.G. - Notorius BIG-t viaszba öntöttékNotorius B.I.G. - Notorius BIG-t viaszba öntöttékNotorius B.I.G. - Notorius BIG-t viaszba öntötték